(foto) Zece exponate interesante ce vor putea fi admirate în standul Motoland la AutoFest la Castel MIMI

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Compania Motoland va participa la AutoFest la Castel MIMI, care se va desfăşura în acest weekend, cu un pluton de autovehicule cu două/patru roţi sau chiar fără ele. Standul Motoland va fi bogat în exponate şi în cele ce urmează vă arătăm doar zece dintre cele care vor putea fi admirate pe viu!

  • Yamaha MT-07 – o motocicletă finisată în stil Hyper Naked şi cu aproape 75 CP la ofertă.
  • Yamaha R7 – o motocicletă sport în stilul pur al seriei R, cu 200 CP produşi la 13.500 rpm şi sistem Quick Shift System pentru trecerea ușoară în treptele superioare de viteză.
  • Honda Rebel CMX1100 – un roadster atractiv cu 87 CP, Wheelie Control, Cruise control şi opțional cu o transmisie automată cu dublu ambreiaj și șase trepte!
  • Honda CB 500 F – se laudă cu aproape 50 de CP, un consum de sub patru litri la sută şi suspensii spate Pro-link Monoshock cu arcuri cu pre-încărcare în 5 stadii, care pot fi ajustate ușor pentru a beneficia de confort, indiferent de circumstanțe.
  • CF Moto 700CL-X Heritage – cea mai nouă și mai interesantă ofertă de până acum de la brandul CFMoto, cu aproape 75 de CP la oferă şi un scaun tapiţat cu Alcantara pentru un aspect premium.
  • CF Moto 300 SR – o motocicletă sportivă şi uşoară: 30 de CP combinaţi cu doar 165 de kg.
  • Can-am Maverick X mr Turbo RR 2022 – un gladiator foarte capabil în off-road, cu 200 CP, patru moduri de tracţiune, centuri de siguranţă, un troliu şi multe alte bunătăţi!

Programul evenimentului AutoFest la Castel MIMI! Biletele la eveniment le puteți găsi pe iTicket.MD

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/