(video) Maşina anului 2017 în Europa a fost aleasă!

Maşina anului 2017 în Europa este Peugeot 3008. Modelul francez a fost apreciat şi a luat cele mai multe puncte din partea juraţilor.

Până în ultimele momente bătălia s-a dat între Alfa Romeo Giulia şi crossoverul francez, asta chiar dacă ţara cu cei mai mulţi reprezentanţi în concurs, Marea Britanie, a oferit cele mai multe puncte pentru noul Mercedes-Benz E-Class.

Amintim că modelele finaliste au fost alese de un juriu format din 58 jurnalişti auto din 22 de ţări, dintr-un număr total de 40 de candidaţi.

Vezi toate detaliile despre model aici: (foto/video) Premieră din Franţa: Peugeot 3008 şi-a schimbat generaţia

Vezi aici cum a fost ales câştigătorul din acest an:

https://www.facebook.com/GimsSwiss/videos/1306535296052485/

Lista finaliştilor din acest an a cuprins cinci modele produse în Europa şi două în Japonia. Respectiv, pentru marele premiu au mai luptat modele ca Alfa Romeo Giulia, Citroen C3, Nissan Micra, Mercedes-Benz E-Class, Toyota C-HR şi Volvo S90/V90.

Câştigătorii concursului au fost în ultimii ani modelele Opel Astra, Volkswagen Passat, Peugeot 308 şi Volkswagen Golf (a şaptea generaţie).

Vezi şi: La Festival Automobile International a fost ales cel mai frumos interior de maşină

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/