Mitsubishi Motors Europe dezvăluie opțiunile de propulsie pentru noua generație ASX

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Mitsubishi Motors Europe a dezvăluit opțiunile de propulsie pentru noua generație ASX. Dezvoltată special pentru piața europeană, gama largă a opțiunilor de grup motopropulsor se potrivește nevoilor variate ale șoferilor urbani europeni de SUV-uri: de la emisii scăzute și economie de combustibil, până la performanță.

Noul ASX va fi disponibil în cinci combinații de motoare pe benzină și/sau electrificate:

  • Motorul de bază este un inovator benzinar turbo MPI-T de 1.0 litri (91 CP), cu trei cilindri şi injecție multi-point, care va fi disponibil în combinaţie cu o transmisie manuală cu şase trepte.
  • Pentru acei clienți care au nevoie de performanțe mai bune, este disponibilă o unitate turbo DI-T, cu injecție directă de 1.3 litri, cu patru cilindri, care poate fi combinată fie cu o transmisie manuală cu șase trepte (140 CP), fie cu o cutie cu șapte trepte și dublu ambreiaj (7DCT) – în acest caz puterea generată fiind de 158 CP.
  • Noua generație ASX va fi primul model Mitsubishi care va fi lansat în Europa cu un grup motopropulsor complet hibrid (HEV). Va combina un motor pe benzină de 1.6 litri cu două motoare electrice, o baterie de 1.3 kWh și o cutie de viteze automată, multimodală. În total va propune 145 CP.
  • În vârful gamei va fi versiunea Plug-in Hybrid (PHEV), formată dintr-un benzinar de 1.6 litri, două motoare electrice, o baterie de 10.5 kWh și o cutie de viteze automată, multimodală. Unic pentru Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi în segmentul B-SUV, noul ASX va continua astfel povestea de succes “SUV x PHEV” a modelelor deja consacrate Outlander PHEV și Eclipse Cross PHEV.

„Noua generație ASX este un produs extrem de competitiv, cu o gamă largă de sisteme de propulsie extrem de competitive. Cerințele clienților din segmentul european BSUV sunt de obicei foarte diverse, așa că este important ca oferta noastră de produse să fie la fel de diversificată pentru a satisface nevoile clienților. Cu un SUV versatil și o gamă care include cele mai recente sisteme de propulsie pe benzină, hibride și plug-in hibride, suntem încrezători că noul ASX se va ridica la nivelul așteptărilor.”

Frank Krol, Președinte și CEO Mitsubishi Motors Europe

Noul ASX se va baza pe platforma CMF-B, dezvoltată în cadrul Alianței Renault-Nissan-Mitsubishi și va fi fabricat la uzina Renault din Valladollid, Spania. Toate sistemele de propulsie vor fi disponibile încă de la lansare în primăvara anului 2023, gama poate varia însă în funcție de piață.

Noua generație ASX va fi prezentată oficial în luna septembrie a anului curent și va fi lansată în primăvara lui 2023.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/