Salonul Auto de la Geneva, ediţia din 2023, la fel se anulează! Noul motiv invocat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Încă un an în care rămânem, din păcate, fără un Salon Auto organizat la Geneva! În 2023 se va ţine doar noul Qatar Geneva International Motor Show. Evenimentul planificat să aibă loc în oraşul elveţian de pe malul lacului cu acelaşi nume, în februarie 2023, nu va avea loc, a anunțat acum câteva ore fundația „Comité permanent du Salon international de l’automobile de Genève” cu regret.

Decizie din cauza lipsei de predictibilitate

GIMS se va desfășura exclusiv în Qatar în 2023, au decis membrii Comitetului și Consiliului fundaţiei „Comité permanent du Salon international de l’automobile de Genève”, la o întâlnire la Berna. Planul inițial era să organizeze GIMS 2023 în două ediții, prima între 14 și 19 februarie 2023 la Palexpo din Geneva și a doua – o premieră mondială – în noiembrie 2023 la Doha, Qatar. 

„Am făcut tot posibilul pentru a ne asigura că putem găzdui GIMS 2023 la Geneva în februarie. Formatul și proiectul îmbunătățit ale evenimentului au fost foarte bine primite. Dar, în cele din urmă, riscurile au depășit oportunitățile”, spune Maurice Turettini.

Un brand cu un viitor promițător

„Echipa noastră a muncit din greu pentru a se asigura că GIMS 2023 poate avea loc atât la Geneva, cât și la Doha. În aceste vremuri incerte (avându-se în vedere crizele geopolitice şi economice), multe mărci nu sunt în măsură să se angajeze să participe la un show în Europa în timpul iernii.

După evaluarea tuturor elementelor, a devenit clar pentru fundație că ediţia din 2023 nu poate avea loc la Geneva așa cum era planificat. Pentru brandurile care și-au dorit să participe la Geneva, fanii și vizitatorii fideli ai Salonului de la Geneva, regretăm că a trebuit să decidem să anulăm această ediție din 2023.”

Sandro Mesquita, CEO al Salonului Auto Internațional de la Geneva.

Premieră mondială la Doha

Prima ediție a Qatar Geneva International Motor Show va avea loc în noiembrie 2023 la Centrul expozițional și de convenții de la Doha (DECC), precum și în alte câteva locații descentralizate și va oferi multe experiențe de conducere unice și spectaculoase.

„Acum ne concentrăm pe deplin pe organizarea GIMS la Doha și așteptăm cu nerăbdare să confirmăm datele și formatul acestui eveniment revoluționar cu partenerii noștri de la Qatar Tourism în scurt timp”, conchide Sandro Mesquita.

Evenimentul din Qatar este programat să aibă loc o dată la doi ani.

Amintim că ediția din 2022 a Salonului Auto de la Geneva a fost “amânată” pentru 2023 din cauza urmărilor pandemiei şi crizei semiconductorilor.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/