Subaru anunţă premiera modelului european Impreza şi arată primele imagini

Compania Subaru a publicat o primă galerie de imagini cu versiunea europeană a modelului Impreza de generaţie nouă. Mai mult, constructorul nipon de automobile anunţă că premiera maşinii va avea loc la 12 septembrie 2017, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Amintim că premiera noii generaţii Subaru Impreza a avut loc tocmai în luna aprilie a anului trecut.

Vezi mai multe: (foto/video) New-York 2016: Premieră mondială – Noua generaţie Subaru Impreza sedan şi hatchback

Noua generaţie Subaru Impreza introduce şi o nouă arhitectură modulară numită SGP şi care va sta la baza tuturor maşinilor viitoare.

Automobilul este dotat cu un sistem de tracţiune integrală simetric (încă nu se ştie dacă e dotare standard) şi cu un propulsor boxer nou, cu patru cilindri şi injecţie directă a combustibilului, care produce 152 de CP.

Standard fiecare maşină va veni cu un sistem complex de sisteme de siguranţă şi asistenţă numit EyeSight.

De menţionat că în Japonia, atunci când a fost dat startul vânzărilor modelului în octombrie 2016, doar în prima lună peste 11.000 de oameni şi-au comandat un exemplar. Această cifră a fost de aproape patru ori mai mari decât prognoza pe care şi-a făcut-o Subaru.

Producătorul nipon ne mai spune că de la premiera primei generaţii Impreza în anul 1992 şi până în prezent au fost realizate circa 2.5 milioane de maşini.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/