Veste proastă! Mașinile AURUS se vor scumpi în Rusia

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Prețurile pentru sedanul AURUS Senat vor creşte forţat. Acest lucru a fost declarat pentru TASS de către șeful Ministerului Industriei și Comerțului, Denis Manturov, care, în același timp, a remarcat că majorarea nu se datorează lipsei de componente străine. Iar planurile mărcii premium de a extinde linia de modele nu vor fi deocamdată ajustate.

Compania suferă la moment doar pierderi în urma fiecărei mașini vândute, se recunoaşte oficial, dar Manturov nu a precizat în ce proporții sunt acestea. Creșterea prețului mașinilor va permite continuarea implementării planurilor de înlocuire a componentelor importate.

Potrivit lui Denis Manturov, producătorul a reușit să creeze stocuri suficiente de componente de origine străină pentru producția de mașini. În paralel însă, se lucrează pentru găsirea de furnizori alternativi, unele dintre componente urmând să fie înlocuite cu omologi autohtoni!

În același timp, AURUS nu renunță la planurile de lansare a producției celui de-al doilea model, SUV-ul Komendant. Asamblarea acestuia ar trebui să înceapă spre sfârșitul acestui an.

Încă nu se știe exact cum vor crește prețul mașinilor AURUS, dar ultimul oficial anunţat a fost de 24 de milioane de ruble, semnificativ mai mult decât costă un Mercedes-Maybach S-Class de ultimă generaţie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata