(video) Auto Guangzhou 2021: Premieră – Noul Genesis Electrified GV70

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Mașinile electrice, mai ales în format SUV, se lansează în ultima perioadă de timp pe bandă rulantă. Încă o premieră la Salonul Auto de la Guangzhou este versiunea fără motor cu combustie a noului Genesis GV70.

Modelul dat va veni şi în Europa!

Caracteristici cheie:

  • Denumirea completă îi este Electrified GV70. Este deja a treia maşină electrică din gamă, după Electrified G80 şi noul GV60.
  • Genesis a prezentat un GV70 Electrified cu un exterior finisat în nuanţa mată Atacama Copper. La exterior, partea frontală afișează o atenție deosebită pentru eficiența aerodinamică și funcționalitate. De exemplu, semnătura Crest Grille a evoluat într-o creastă aerodinamică care prezintă un model G-Matrix inversat și încorporează un port de încărcare electric ascuns, creând un aspect minimalist, dar sofisticat.
  • Forma orizontală minimalistă a barei de protecție posterioare completează imaginea modernă a modelului. O placă de protecție simplificată, fără țevi de eșapament, subliniază natura electrică a SUV-ului, în timp ce emblematicele și progresive stopuri pun tușa finală cu arhitectura Genesis Two Lines.
  • Interiorul are un design axat pe șofer, cu un tunel central coborât, oferind o experiență de condus intuitivă și dinamică. Pentru a mobila modelul au fost folosite o varietate de materiale ecologice, iar fiecare material are un finisaj de înaltă calitate, completând un design care întruchipează viziunea Genesis pentru luxul durabil din interior spre exterior. Genesis va oferi modelul cu interior Glacier White.
  • Va fi disponibil doar ca model AWD, cu câte un motor de 218 CP și 350 Nm instalat pe fiecare punte, oferind o putere maximă totală de 489 CP (în modul Boost) și 700 Nm de cuplu. Poate realiza 0-100 km/h în 4.5 secunde în modul Boost.
  • Noul Electrified GV70 este primul model Genesis care prezintă modul e-Terrain specific, care permite o experiență stabilă de condus în diferite medii.
  • Pe baza standardului CLTC, autonomia maximă estimată per încărcare este de peste 500 km (pe baza sistemului coreean de certificare EV, autonomia estimată per încărcare este de 400 km, cu jante standard de 19 inci). Bateria sa suportă încărcare rapidă cu până la 350 kW (10-80% în doar 18 minute).
  • În plus, aplicarea de către Genesis a unui sistem de încărcare multi-rapidă 400V/800V va permite șoferilor să utilizeze diferite forme de infrastructură de încărcare. Sistemul permite încărcarea rapidă și stabilă prin creșterea tensiunii furnizate de încărcătoarele tipice de la 400V la 800V. Tehnologia este optimizată pentru sistemul vehiculului datorită motoarelor și invertoarelor. Clienții pot folosi sistemul de încărcare rapidă de 800 V pentru a utiliza atât infrastructura de încărcare de 400 V, cât și de 800 V, fără a fi nevoie de un convertizor suplimentar.
  • Noutatea include şi o caracteristică V2L (Vehicle to Load), care acceptă o putere de încărcare de 3.6 kW, care este mai mare decât sursa de alimentare dintr-o locuință medie, permițând clienților să utilizeze în mod convenabil aparate electrice în afara vehiculului.
  • Mai dispune de:
    • Disconnector Actuator System poate conecta sau deconecta automat motorul și arborele de transmisie, ținând cont de diferite condiții de conducere. Astfel de condiții includ viteza vehiculului și modul de conducere, permițând comutarea fără probleme între 2WD și AWD – reducând pierderile inutile de putere, crescând în același timp eficiența.
    • Smart Regenerative Braking System regenerează energia prin sistemul de frânare bazat pe obiceiurile de condus, navigaţia în timp real și condițiile drumului. Iar i-Pedal (pedala inteligentă) permite șoferului să accelereze, să decelereze și să se oprească folosind doar pedala de accelerație.
    • Tehnologia Active Noise Control-Road reduce semnificativ nivelul de zgomot prin măsurarea și analizarea zgomotelor rutiere utilizând patru senzori și opt microfoane în interiorul vehiculului și creând simultan unde sonore în fază inversă.
    • Preview Electronic Control Suspension (Pre-view ECS) foloseşte elemente controlate activ pe baza informațiilor colectate prin intermediul camerei frontale și a sistemului de navigație.

Preţul de start urmează a fi anunţat. Interesant este că modelul va fi produs nu doar Coreea de Sud, ci şi în Alabama, SUA!

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/