(video) Încearcă şi tu! Cum au loc consultațiile online despre orice maşină din showroom-ul Land Rover Moldova

În timp ce în alte ţări, precum aceeaşi Germania, s-a permis deja deschiderea showroom-urilor auto pentru a funcţiona şi a vinde maşini, în Moldova situaţia este încă sumbră în această privinţă. Dealerii încearcă să facă faţă cum pot, iar una dintre modalitățile cele mai uşoare şi oportune este comunicarea online cu potenţialii clienţi.

Am încercat să vedem cum funcţionează acest lucru, deja noi fiind de cealaltă parte a ecranului, în calitate de client. Ne-am interesat de un Range Rover Sport bine dotat, care se oferă acum la un preţ special de 59.900 de euro. Iată cum am reuşit să-l vedem şi ce consultaţie online am primit!

De notat că în această perioadă în care showroom-urile auto nu funcţionează, consultanţii rămân activi şi pot oferi tot suportul oferit. Mai multe detalii, inclusiv despre această ofertă, pot fi aflate la numărul de telefon 022 578 920.

Interesant mai este că, în cazul în care se optează pentru un apel video, consultantul poate arăta clientului maşina pe care îl interesează în mod virtual!

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-ce-ofera-cel-mai-ieftin-range-rover-la-doar-35500-euro-analizam-oferta-speciala-pentru-evoque/

(video) Test Drive: Noul Range Rover Sport Facelift

(video) Test Drive: Range Rover Sport SVR 2019 – dezlănțuim 575 de cai putere pe autobahn-urile germane!

(video) Premieră: Ediţia specială Range Rover Sport HST cu până la 400 de CP, în premieră cu compresie electrică

Cmentariile sunt închise