(video) Noua ediţie specială ABT RS4-S nu are vreo limită de producţie

Atelierul de tuning ABT Sportsline anunţă o nouă ediţie specială pentru modelul RS 4 Avant, bazată pe varianta facelift a generaţiei actuale. Interesant este că spre deosebire de ediţiile RS4-R şi RS4+, aceasta nouă nu este limitată!

Caracteristici cheie:

  • Pentru că este un automobil modificat, oferă în mod clar mai multă performanță: 510 CP și 660 Nm de cuplu sunt datele cheie. Aceasta înseamnă o creștere de 60 CP și 60 Nm. Acest lucru a fost posibil datorită unității de control de înaltă tehnologie ABT Engine Control și a unui capac special de admisie a aerului. Accelerația este în mod corespunzător impresionantă – de la zero la 100 km/h în 3.9 secunde (-0.2 secunde).
  • Dacă se doreşte un upgrade suplimentar de performanță, pachetul ABT Power S, care include suplimentar radiator cu lichid adiţional, este disponibil la un cost suplimentar, iar acest lucru va mări cifrele de putere şi cuplu până la 530 CP şi 680 Nm respectiv. În această situaţie timpul necesar pentru sprintul 0-100 km/h este de 3.8 secunde.
  • Ca un plus exclusiv pentru această versiune, o creștere a vitezei maxime până la 300 km/h este disponibilă la cerere.
  • Automobilul mai dispune de un ABT Aerokit, care este disponibil numai în această configurație pentru ABT RS4-S. Acesta este compus dintr-o extensie a buzei frontale cu denumirea modelului, lame frontale și prizele de aer de pe aripile roţilor faţă, un spoiler posterior peste hayon, dar şi un difuzor posterior, toate confecţionate din fibră de carbon.
  • A mai fost montat un nou eşapament sport din oţel inoxidabil, care dispune de două terminaţii duble, fiecare cu un diametru de 102 mm şi cu aplicaţii din fibră de carbon.
  • Jantele instalate sunt de model ABT SPORT GR, măsoară 21 de inci şi au un finisaj negru lucios.
  • Pentru a asigura că dinamica longitudinală și laterală este perfect echilibrată, pachetul include, de asemenea, arcuri de suspensie reglabile pe înălțime, marca ABT, precum și bare anti-ruliu ABT pe punțile față și spate. O suspensie ABT coilover se oferă pentru un cost suplimentar.
  • Noul ABT RS4-S are, de asemenea, un interior dinamic: logourile RS4-S sunt o caracteristică de rafinament şi se găsesc pe scaune, pragurile ușilor și pe covorașe. O emblemă care indică ce maşină este aceasta şi cine a preparat-o se găseşte pe planşa de bord.
  • Pentru o taxă suplimentară, sunt disponibile carcase din fibră de carbon pentru partea dorsală a spătarelor scaunelor frontale, dar şi pentru baza lor, pentru planşa de bord şi pentru consola centrală, pentru volan şi levierul cutiei de viteze. Pe volan, fibra de carbon se combină cu piele de calitate superioară.

Iată ce şi cât costă. Amintim doar că un RS 4 Avant, pentru a putea aplica pe el toate aceste produse, costă în Germania de la 79.932,77 euro.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

GALERIE FOTO:
(surse: ABT, Auditography)

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/