(video) Nu mai este un băiat exemplar! Un tânăr din Rîbniţa a luat BMW-ul mamei şi cu el a ajuns la miliţie

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un tânăr student din Rîbniţa a luat de curând BMW-ul mamei şi a mers cu el în centrul oraşului pentru a arăta ce poate. Prietenii i-au filmat turaţiile spectaculoase şi au publicat imaginile în spaţiul online. Acolo le-au văzut şi reprezentanți ai forţelor de ordine locale.

Adus la inspectorat, tânărului i-a fost întocmit un proces verbal care prevede o sancţiune de aproape 2.000 de ruble locale (în jurul a 2.400 de lei moldovenești). Iar după ce a trecut un test de cunoștințe a prevederilor RCR, acesta a promis, potrivit reportajului, că „de dragul popularității în online nu va mai încălca legea și nu va risca cu propria viață”. În privința vieții altora nu s-a expus…

Apropo, miliţia din stânga Nistrului caută şi alţi iubitori de a derapa, iar cetăţenii responsabili sunt rugaţi să le scrie în Viber sau Telegram dacă au informaţii relevante despre aceşti şoferi. Abia din iunie 2022, în Codul Contravenţional local a apărut un articol nou: „Derapajul controlat intenționat”. Se sancţionează în baza lui cu 920-1.840 de ruble.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/