(video) Pericol în traficul din capitală! Iată o maşină care îţi poate tăia brusc calea

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Graba strică treaba, dar unii nu vor să înțeleagă până nu o dau în bară, după care se întâmplă să dea vina pe orice, numai nu pe iresponsabilitatea lor. Atrageți atenția la condusul agresiv al unui participant la traficul din capitală și fiți în gardă pentru a reacționa adecvat. Însă chiar dacă are un motiv urgent de a se grăbi, acest lucru nu îi oferă niciun drept de a plonja printre mașini într-un astfel de mod periculos.

„BMW, RPX 833. Dacă nu frânam, cred că era încă o postare despre un accident în grup. Cel puțin 6 depășiri periculoase a făcut pe bd. Renașterii Naționale. După fiecare 2-3 mașini schimba brusc banda, uneori incluzând luminile de avarie.”

Comentariul autorului postării
VIDEO: facebook.com/olesea.teleman

Şoferul care a comis accidentul de pe viaduct se deplasase într-o maşină similară:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/