(video) Suzuki Vision Gran Turismo are un motor pe benzină şi alte trei electrice, toate virtuale

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Suzuki și Polyphony Digital prezintă conceptul Vision Gran Turismo, care a devenit deja disponibil de condus în simulatorul realistic Gran Turismo 7. Este un spyder mid-engine, propulsat simultan de patru motoare, unul dintre care este împrumutat de la superbike-ul Hayabusa.

Se ştie că un motor pe benzină de 1.340 cm3 şi cu patru cilindri (natural aspirat) este montat sub capotă, în spatele punţii frontale, fiind asistat de două motoare electrice şi antrenând roţile din faţă. Un alt motor electric este montat pe puntea posterioară, respectiv fiind asigurată o tracţiune integrală.

În total se produc, în lumea virtuală, 432 CP (la 9.900 rpm) şi 610 Nm de cuplu (de la 3.000 rpm). Şi ceva ne spune că ideea unei astfel de configurații sau uneia asemănătoare ar putea fi găsită în viitor şi pe un automobil real, stradal.

Caracteristicile dinamice nu se cunosc, dar se știe că în universul virtual al Gran Turismo 7 cântărește 970 de kilograme. Cadrul îi este din aluminiu. Măsoară 4.018 x 1.844 x 1.143 mm.

La exterior, mașina sport compactă este stilizată sub forma unui Swift Sport standard – cele două modele au contururi similare ale farurilor și grilei. Diferite şi mai proeminente însă sunt barele de protecţie şi arcurile roţilor.

Interiorul are un cockpit concentrat pe şofer. Volanul în stil manşă este flancat de două monitoare pe planşa de bord, care servesc drept oglinzi retrovizoare.

Amintim că noul simulator Gran Turismo 7 a fost lansat pe 4 martie 2022. Este disponibil deocamdată exclusiv pe platformele PlayStation 4 şi PlayStation 5.

Vezi cât de impresionant arată filmuleţul din deschiderea jocului:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/