(video) Un accident cu o mașină de poliție a dat peste cap traficul pe bd. Decebal. Vezi momentul

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un accident cu implicarea unei mașini de poliție, din cele noi de patrulare, a dat peste cap traficul pe bd. Decebal. S-a întâmplat în celebra, aşa-zis securizată intersecție cu străzile Trandafirilor/Sarmizegetusa. Și iată cum exact s-a întâmplat.

Un conducător auto s-ar fi grăbit să parcurgă intersecția imediat după întoarcerea unui tractor. Iar câmpul vizual limitat nu i-a permis să observe apropierea cu viteză a mașinii de poliție. Impactul dintre cele două autovehicule a fost evitat, însă în spatele patrulei a intrat un alt autoturism.

Accidentul a înregistrat un adevărat blocaj pe un sens al bulevardului. Ambuteiajele se întind până la Aleea Gării. Dar are și de suferit traficul de pe străzile sus menționate.

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic, ne-a comunicat că accidentul a fost înregistrat la ora 17:08. A intervenit un alt echipaj de poliție pentru documentare.

VIDEO: facebook.com/Andrey Skutelnik 

Vezi și:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise