Videoclipul zilei: Cum reacţionează o maşină Tesla când sistemul de conducere autonomă vede Luna

Instalat într-o mașină electrică Tesla, sistemul de conducere autonomă a confundat Luna, satelitul natural al Pământului, cu un semafor şi culoarea galbenă din el!

O înregistrare video drept dovadă a fost făcută publică pe Twitter şi a devenit în scurt timp virală, fiind vizualizată până la acest moment de aproape un milion de oameni, doar pe această reţea de socializare!

https://twitter.com/JordanTeslaTech/status/1418413307862585344

Vezi şi: (video) Ce se întâmplă cu o Tesla dacă îi spargi şi scoţi monitorul central? Mai poate rula?

Funcționarea anormală a pilotului automat a fost raportată de proprietarul maşinii electrice. El a scris un tweet în care l-a rugat pe Elon Musk să clarifice situația. Potrivit bărbatului, sistemul electronic a recunoscut Luna în mod repetat drept un semafor cu semnalul galben inclus, fapt care a dus la încetinirea mijlocului de transport.

Este important de reţinut că în acest caz nu este vorba despre sistemul Autopilot, ci despre cel opţional Full Self-Driving, făcut disponibil din 17 iulie. Acesta poate fi utilizat prin abonament lunar de 199 de dolari. Anterior, Tesla a propus achiziția acestuia din timp pentru o taxă unică de 10.000 de dolari.

Vezi şi: (video) Cum de fapt își “desenează” drumul mașinile Tesla în timp ce conduc autonom

Pachetul Full Self-Driving poate fi achiziționat de către orice proprietar de vehicul electric Tesla fabricat nu mai devreme de 2019. Pentru mașinile din 2016, va trebui de cumpărat o unitate de control Full Self-Driving 3.0 pentru 1.000 de dolari.

Totodată, de notat este că Elon Musk a avertizat anterior despre faptul că dezvoltarea de software încă continuă. În acest sens, el a îndemnat clienții să rămână vigilenți: “Vor fi probleme necunoscute, deci fiți paranoici”.

Apropo, din mai 2021, deocamdată doar pe piaţa nord-americană, Model 3 şi Model Y nu mai sunt echipate cu radare care să funcționeze în cadrul Autopilot. În schimb, se face tranziția pe Tesla Vision, un set de camere ce îndeplinesc aceleași funcții precum un radar.

Vezi şi: (video) Viral pe internet. O maşină Tesla a detectat un pieton lângă un cimitir unde nu era nimeni

Vezi şi: (video) Viral: Maşinile Tesla pot considera drept semafoare chiar şi nişte drapele

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/