(foto) Un Ferrari înmatriculat în stânga Nistrului se etalează frumos prin Monaco şi oraşul Geneva

Un coupe Ferrari 599 GTB Fiorano, în versiune HGTE, care este înmatriculat în stânga Nistrului, se bucură de o popularitate mare pe portalul Autogespot.

Potrivit informaţiilor, maşina a fost observată de mai multe ori pe străzile din Monaco şi chiar pe cele ale oraşului Geneva din Elveţia.

De menţionat că în niciun stat european astfel de numere de înmatriculare nu sunt recunoscute.

Vezi şi: (foto) Ferrari 458 Spider şi Tesla Model X, aduse recent în Chişinău, părăsesc deja Moldova

Amintim că modelul 599 GTB Fiorano HGTE a fost prezentat în premieră în anul 2009 la Salonul Auto de la Geneva. Acesta este propulsat de un motor V12 de 6.0 litri, care produce 620 cai putere şi 608 Nm de cuplu.

Vezi şi: (foto) Premieră pe drumurile din Moldova. Un Ferrari special a fost observat în Chişinău

Proprietarul unui astfel de supercar este catapultat până la 100 de km/h în 3.7 secunde, iar viteza maximă poate atinge 330 km/h.

Versiunea Handling GT Evoluzione (HGTE) se deosebeşte de un 599 GTB Fiorano obişnuit printr-o vopsea în trei straturi pentru caroserie, noi jante şi pneuri sport. Modelul mai are o gardă la sol coborâtă, o suspensie mai dură, o servodirecţie resetată, dar şi mecanisme de frânare şi o transmisie modernizată.

Vezi şi: (foto) Un echipaj INP nu a ezitat să tragă pe dreapta un Mercedes-AMG G63 venit din SUA. Iată de ce

Pentru prima dată, presa din Moldova a scris în anul 2013 că automobilul a fost observat în faţa unui cazinou din micul stat.

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/