Moldova are o comanda fermă pentru o Tesla Model X!

Anunțat abia câteva săptămâni în urmă, Tesla Model X, SUV-ul electric produs de compania lui Elon Musk, se pare că și-a găsit un client și în Republica Moldova. Mașina a fost comandată câteva luni în urmă, pe când clientul nu știa cum va arăta Tesla Model X!

631103l

Potrivit informațiilor pe care le avem, mașina ar urma să vină în țara noastră cel mai probabil la începutul anului 2016 din moment ce Tesla a înregistra mai bine de 20.000 de precomenzi la noul model. Tesla Model X este primul SUV electric din lume și este oferit în două versiuni 90D și P90D.

Dacă prima versiune are o autonomie de 413 kilometri și poate prinde suta în doar 4.3 secunde, aflați că versiunea de top ce poate accelera 0-100 km/h în doar 3.2 secunde poate rula cu energia electrică stocată în baterii în jur de 402 kilometri. Ambele variante dispun de tracțiune integrală și șapte locuri.

737804l

Tesla Model X este un SUV extrem de sofisticat. Acesta se laudă cu un parbriz ce continuă pe acoperiș pentru a forma plafonul panoramic și cu un sistem de climatizare sofisticat cu mod apărare împotriva armelor biologice!

Cmentariile sunt închise