(video) În Franţa a fost găsită o colecţie de 81 de maşini abandonate. Toate se vor vinde la licitaţie

În Franța a fost găsită o colecție de 81 de mașini, toate fiind abandonate, iar printre ele există chiar și mașini sportive rare și valoroase, cum ar fi prima generație Lamborghini Miura P400 sau Jaguar E-Type Coupe. Toate mașinile vor fi scoase la vânzare prin licitație.

Cea mai mare parte din această colecţie reprezintă automobile produse în anii ’60-’70, dar există și mașini de la începutul secolului XX, de exemplu, această decapotabilă a mărcii franceze Rolland-Pilain, care a apărut în îndepărtatul 1905.

Vezi şi: (video) Are cea mai mare colecţie de maşinuţe de la Hot Wheels. Doar una costă 150.000 de dolari!

Exemplarul Lamborghini Miura P400 găsit, produs în anul 1968, şi-a păstrat motorul original V12 de 3.9 litri, iar parcursul său este de 77.886 kilometri. Echipa care l-a scos la lumină îşi doreşte în schimbul lui între 400.000 şi 600.000 de euro, fiind astfel cel mai scump lot.

Pe de altă parte, coupeul Jaguar E-Type, care este într-o stare foarte proastă, va costa cam de zece ori mai puțin, chiar dacă are un kilometraj de 58.631 km.

Vezi şi: Record de vânzări la o licitaţie din Milano, acolo unde s-a vândut o colecţie de maşini confiscate

Printre alte descoperiri unice se numără: un Porsche 356 din 1953, chiar din prima serie de mașini, un Corvette din 1981, câteva Lancia Flaminia și Lincoln Continental, precum și un van neobișnuit marca Citroen din anii 1930. La fel, în această colecţie se pot găsi maşini de marcă Audi, Volkswagen, Peugeot, Oldsmobile, Alfa Romeo, Renault, Chrysler sau Cadillac, şi nici una nu a fost pornită deocamdată.

În cadrul licitaţiei care va avea loc la 20 ianuarie curent, organizatorii vor mai vinde alte lucruri găsite precum: părţi de automobile, motoare, cutii de viteze și roți – un total de aproximativ 100 de loturi.

Cine era anterior proprietarul tuturor acestor maşini şi piese nu a fost anunţat. Cert este că unele stăteau într-un depozit, iar altele afară, fiind scoase de printre vegetaţie şi alte deşeuri.

Click AICI pentru a vedea mai multe detalii şi imagini cu maşinile, dar şi sumele de bani cerute pentru ele.

Vezi şi: (video) The White Collection – colecţia secretă cu 65 autovehicule Porsche albe într-o clădire albă

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise