(video) Test Drive: Noul Hyundai Santa FE 2.2 CRDi AWD

Autor: Constantin Mihalachi, Video: Denis Chicu, Editor de imagine: Alexandru Plămădeală

Anual în Republica Moldova importatorii auto aduc zeci de modele sau versiuni noi, însă doar câteva dintre ele reușesc să creeze o agitație puternică printre clienți sau concurenți. Hyundai Santa Fe este un asemenea model. Nu de alta, dar generația precedentă s-a vândut destul de bine, iar la un moment dat chiar se afla pe locul doi după Dacia Logan în topul celor mai vândute automobile noi din Moldova.

Acum însă avem în față o nouă generație, a patra la număr. Ca dimensiuni noul model este mai mare cu opt centimetri ca generația precedentă în versiune Sport și cu 14 centimetri mai mic față de varianta veche Grand Santa Fe.

Bineînțeles noul model aduce noi dotări, materiale și tehnologii. În continuare găsim același motor de 2.2 litri CRDi în ofertă, însă acesta este cuplat la noua cutie automată cu opt rapoarte, față de șase cât avea modelul precedent.

Indiscutabil noua generație pare a fi promițătoare, dar haideți să vedem ce impresie a produs în cadrul test drive-ului video pe care AutoBlog.MD îl prezintă în premieră pentru Moldova și România. Vizionare plăcută!

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/