(video) Ocnița: Un minor de 13 ani a fost lovit de o mașină pe o trecere de pietoni

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un minor de 13 ani a fost lovit de o mașină pe o trecere de pietoni din orașul Ocnița. Accidentul a avut loc în dimineața zilei de astăzi, 14 mai. Poliția a intervenit la fața locului în jurul orei 8:00.

Atenție, imagini cu impact emoțional!

VIDEO: t.me/cx_md

Conform informațiilor care ne-au fost oferite de ofițerul de presă al IP Ocnița, Svetlana Talpă, din primele cercetări s-a constatat că șoferul nu a acordat atenția cuvenită situației rutiere. Mai mult, acesta ar fi ignorat indicatorul rutier 5.50.1 “Trecere pentru pietoni”, fără să acorde prioritate în timpul traversării legale a trecerii de pietoni.

Sedanul Dacia Logan era condus de un bărbat de 47 de ani, originar din orașul Ocnița. Minorul de 13 ani este, de asemenea, un localnic. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto nu s-a dovedit a fi în stare de ebrietate. Investigațiile continuă pentru a clarifica toate circumstanțele legate de acest accident.

Amintim despre obligațiunile fiecărui șofer implicat într-un accident rutier, conform RCR (a se atrage atenția la alineatul c și ordinea acțiunilor indicate):

Vezi și: (video) Accident tragic în raionul Fălești. O tânără de 22 de ani a fost lovită de un automobil pe trecerea de pietoni

Cmentariile sunt închise