(foto) Noul Duster a venit la Chișinău și poate fi încercat de oricine

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Chișinăul se bucură de o nouă adiție în peisajul auto local: noul Dacia Duster, un autovehicul așteptat cu nerăbdare de pasionații mărcii și modelului. Primele exemplare ale acestui SUV au ajuns în showroomul oficial din capitală de curând.

Noul Dacia Duster continuă tradiția modelului anterior, dar cu îmbunătățiri semnificative în design și tehnologie. SUV-ul se prezintă cu un aspect modernizat și o serie de actualizări care îl fac mai atractiv și mai funcțional.

Exteriorul rămâne unul practic pentru a face față atât provocărilor urbane, cât și celor din afara asfaltului. Iar interiorul beneficiază de materiale de calitate mai bună și de tehnologii elementare de ultimă oră.

Ar mai fi necesar de remarcat faptul că, spre deosebire de generația anterioară, pentru noul Duster s-au pregătit din fabrică o mulțime de accesorii. De cele aftermarket, deja valabile, nu mai spunem.

Deocamdată, modelul este valabil de comandat cu motorizări pe benzină. Noul Duster poate fi explorat atât static în showroom, cât și la volanul unei mașini de test.

Prețul de start în Republica Moldova – 22.480 de euro. Mai multe detalii găsiți pe dacia.md. Apropo, modelul precedent încă mai este disponibil de cumpărat o vreme în limita stocului!

Vezi neapărat și: (video) Test Drive: Noul Dacia Duster III

Cmentariile sunt închise