(video) Momentul unui accident în lanț, produs în sectorul Botanica, generat de un șofer care ar fi fost beat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În seara zilei de joi, în sectorul Botanica, s-a întâmplat un accident neașteptat de multă lume, inclusiv de o mamă care se deplasa liniștit cu ai săi copii. Oprită la semafor la volanul unui Lexus, la un moment dat a fost lovită din spate cu putere de o Toyota Land Cruiser. În rezultat, Toyota a mai atins un troleibuz de alături. Iar Lexus-ul a fost proiectat din inerție într-o Skoda și un Audi din față.

Aflăm din datele Poliției Capitalei că, din fericire, micuții nu au avut de suferit. Cu traumatisme s-a ales doar un pasager din Toyota, preluat în scurt timp de o ambulanță.

Cel care s-ar face vinovat de cele întâmplate, șoferul din Toyota în vârstă de 23 de ani, a fost testat alcoolscopic. Rezultatele expertizei nu sunt gata la moment, însă conform surselor noastre (demne de încredere) individul ar fi urcat băut la volan și încă fără permis…

Atenție, țipete puternice de copii la început de video! Reglați volumul audio!

VIDEO: t.me/automobil_md, t.me/cumatru, facebook.com/Авя Кат, facebook.com/Чакуста Марианна

Amintim că în zonă, anul trecut, s-a produs o tragedie: (video) Un vitezoman ar fi generat un accident nocturn grav pe bd. Decebal, soldat cu cinci victime, după care a fugit

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise