An de succes pentru Toyota Motor Europe: Vânzări de peste un milion de maşini, pentru prima dată din 2008

Toyota Motor Europe a dezvăluit astăzi rezultatele vânzărilor înregistrate în 2019, cifra totală a vehiculelor de marcă Toyota şi Lexus fiind de 1.089.422 de vehicule, în creștere cu 5.2% față de 2018. Cota de piață totală a grupului a crescut la 5.3%, pe o piață europeană care a fost stabilă an după an.

Cu peste 550.000 de vehicule hibride vândute, reprezentând 52% din cifra totală, Toyota și Lexus oferă 20 de astfel de maşini, reprezentând cea mai extinsă gamă de vehicule electrificate complet din industrie.

În 2019, în total brandurile au organizat lansarea a şapte modele noi, ceea ce a oferit un impuls suplimentar pentru creșterea de la an la an. Cu vânzări de 1.002.216 de unităţi, Toyota a vândut peste un milion de vehicule pentru prima dată din 2008, acest lucru constituind o creștere cu 4.5% faţă de 2018.

În segmentul C de bază, Toyota a lansat pe piaţă complet noile modele Corolla Hatchback și Touring Sports, disponibile atât cu motorizare hibridă de 1.8 litri (122 CP), cât şi cu una cu benzinar de 2.0 litri la bază (180 CP), alături de o versiune hibridă pentru Corolla Sedan pentru prima dată.

https://autoblog.md/video-test-drive-noua-toyota-corolla-hybrid-sedan/

Şi lansarea noului RAV4 a fost bine primită de clienți, cu o cerere care în prezent depășește oferta. Alte noi lansări au inclus introducerea unei versiuni hibride a modelului Camry în Europa de Vest și întoarcerea lui GR Supra.

(video) Test Drive: Noua generație Toyota RAV4 Hybrid

(video) Toyota Camry Hybrid – cât consumă prin Moldova?

GENEVA 2019: Standul Toyota cu noua Supra – Reportaj Video AutoBlog.MD

Vânzările totale ale Lexus au crescut cu 14.5% în 2019, la un număr record de 87.206 vehicule, înregistrând un al șaselea an consecutiv de creștere, cu dublarea vânzărilor începând cu 2013.

Creșterea continuă în 2019 a fost impulsionată de lansarea noului Lexus UX, un crossover compact premium, noului sedan Lexus ES și a SUV-ului actualizat Lexus RX. Vânzările Lexus în Europa de Vest sunt constituite aproape exclusiv de modele hibride, cu un mix de 96% și de 67% în toată Europa.

“Suntem foarte mulțumiți de o altă performanță puternică în 2019, în condiții de piață destul de incerte. Creșterea continuă a Toyota și Lexus în această perioadă este o dovadă a strategiei companiei de a se concentra pe noul produs și de a lărgi linia de modele electrificate. Le mulțumim clienților pentru încrederea și loialitatea lor. Suntem siguri că putem menține acest impuls şi în 2020, cu lansarea a șapte modele, inclusiv noul Yaris și prin extinderea strategiei noastre de electrificare cu introducerea noilor Toyota RAV4 PHEV și Lexus UX EV“, a declarat Dr. Johan van Zyl, președinte și CEO al Toyota Motor Europe*.

*Toyota Motor Europe este responsabilă pentru toate țările Europei Occidentale, Centrale și de Est, inclusiv Turcia și Rusia, precum și Israelul și o serie de piețe din Asia Centrală (Armenia, Azerbaidjan, Georgia și Kazahstan). Europa de Est include Rusia, Kazahstan, Caucaz, Ucraina + Republica Moldova, Turcia și Israel. Modelele listate cu caractere italice sunt produse local la fabricile europene ale Toyota.

Vânzările Toyota în 2019 pe modele:

Vânzările Lexus în 2019 pe modele:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/