(video) AutoBlog.MD transmite prezentarea LIVE a noului Mercedes-Benz A-Class

(02.02.2018) În acest an, noua clasă A dezvoltată de Mercedes-Benz, ca precursor al unei noi generații de mașini compacte, va înlocui un bestseller care a contribuit în mod decisiv la crearea unei imagini de brand “întinerite” pentru Mercedes-Benz. Noul Mercedes-Benz A-Class își va păstra caracterul tânăr și dinamic, însă pe lângă asta este mai matur și mai confortabil decât oricând. Acesta va redefini complet luxul modern în clasa compactă și va revoluționa designul interior.

Dacă va fi așa sau nu, urmează să vedem chiar din această seară! Te invităm să urmărești alături de noi prezentarea LIVE a noului Mercedes-Benz A-Class, eveniment care va începe de la ora 20:00, ora Moldovei. Dacă vei avea ocazia să intri ceva mai devreme, la 19:45, compania germană va avea grijă să te delecteze cu un show special.

Vezi prezentarea în direct aici

sau aici

(29.01.2017) Zvonurile care au circulat pe internet în ultima perioadă de timp s-au adeverit! Compania Mercedes-Benz a anunţat premiera noii generaţii A-Class, eveniment care va avea loc în oraşul Amsterdam, Olanda, în ziua de vineri, 2 februarie 2018!

Prima imagine teaser oficială cu exteriorul noului A-Class

Pe lângă data prezentării despre care am aflat înainte ca să ne spună Mercedes oficial despre aceasta, un alt zvon a fost că noul A-Class va avea o faţă asemănătoare cu cea a controversatului model CLS de generaţie nouă.

Şi aşa şi este! Germanii au menţionat că noul lor automobil compact va păstra acel “caracter energic, însă în schimb va creşte în dimensiuni şi va fi mai confortabil”.

Iată partea frontală a noului A-Class în mai multe detalii, după ce am modificat-o uşor:

Din informaţii preliminare pe care le cunoaştem, noul A-Class va fi construit pe baza unei platforme MFA modernizate. Linia de motoare va include un agregat nou de 1.3-1.4 litri, dezvoltat în colaborare cu francezii de la Renault.

Vezi şi: (foto) Renault şi Mercedes prezintă un nou motor creat cu forţe comune şi cu tehnologii de pe Nissan GT-R

Mai mult, există informaţii că varianta de top Mercedes-AMG A45 va dispune de un sistem de propulsie de tip mild hybrid, care pe lângă un motor turbo cu patru cilindri va avea un sistem electric de 48 V care va alimenta un mic electromotor şi o turbină acţionată electric. Puterea totală va trece de 400 de cai! De asemenea, ar putea fi introdusă şi varianta A35 cu un total de 300 de CP sub capotă.

Iată cum ar putea arăta noul A-Class (imagini de tip render):

Mercedes-Benz ne-a arătat deja, oficial, cum va arăta interiorul noului A-Class şi să vă spunem sincer acesta este plăcut ochiului. În context, noul A-Class va fi şi primul model din gama Mercedes care va avea noul sistem infotainment MBUX!

Vezi şi: (foto) Oficial! Iată cum arată interiorul noii generaţii Mercedes-Benz A-Class

După prezentarea noului A-Class în caroserie hatchback, Mercedes-Benz se va pregăti de prezentarea unui A-Class în caroserie sedan în 2018. Conceptul unei astfel de maşini ne-a fost arătat deja în luna aprilie a anului trecut.

Premiera noii generaţii Mercedes-Benz A-Class pentru un public mai larg va fi organizată în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Noi imagini teaser:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/