(foto) Noul BMW X7, surprins îndeaproape la teste în Germania de către un cititor AutoBlog.MD

Va fi făcut doar în SUA, însă nimeni nu le-a interzis bavarezilor să-l testeze și în altă țară. Un cititor AutoBlog.MD a surprins un prototip de teste al noului BMW X7 în Germania, pe autostrada A2 care trece prin orașul Helmstedt, direcția spre Berlin.

SUV-ul camuflat are deja un design exterior final şi începe treptat să lase din camuflaj. Kitul exterior aerodinamic cuprins din barele de protecţie nu vor fi identice cu cele de pe noul X5, nici farurile sau stopurile, însă iată capota şi grila radiatorului vor fi asemănătoare la dimensiuni şi forme.

Ştim deja că habitaclul va fi o copie a celui din noul X5, acesta reprezentând o arhitectură reproiectată care include şi un panou de bord complet digital. Ulterior, toate modelele de vârf din gamă îl vor prelua.

Noul X7 va fi disponibil cu mai multe motoare care vor fi lansate în etape diferite. Modelele ar putea purta denumiri ca: M50d, xDrive40i, xDrive50i sau xDrive30d.

Mai multe detalii dezvăluite deja despre noul X7 află-le de aici: (video) Noul BMW X7, în variantă pre-serie, a fost testat de jurnalişti auto. Detalii despre cel mai mare SUV al mărcii

Amintim că premiera noului BMW X7 va avea loc spre sfârşitul acestui an, iar cea publică în cadrul unui salon auto nord-american.

Vezi şi: (foto/video) Am surprins noul BMW Seria 3 în timpul testului cu M5 pe Nurburgring

Vezi şi: (foto) Un moldovean a încercat să ţină pasul cu un prototip al noului BMW Seria 8 Coupe pe autobahn

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/