(foto) Renault și Dacia vor dezvălui câte o premieră mondială la Salonul Auto de la München

Renault își anunță participarea la Salonul Auto Internațional din Germania, care s-a mutat la Frankfurt la München și se va desfășura în perioada 6-12 septembrie 2021. În cadrul programului acestei ediții va avea loc o premieră mondială: prezentarea noului Renault Megane E-Tech 100% electric.

Standul Renault va expune alături R5 Prototype și va aduce astfel un omagiu vechiului Renault 5 cu versiunile sale legendare alese special pentru această ocazie.

Noul concept de stand denumit “Renault studiault” va fi prezentat pentru prima dată și va fi o structură versatilă care să permită adaptarea formei standului la diferitele formate de comunicare: talk show-uri, conținut video proiectat pe ecranele mobile, expoziție de vehicule de colecție și demonstrații tehnologice.

Standul Renault va fi reamenajat miercuri, 8 septembrie 2021, pentru a introduce Mobilize, marca dedicată noilor soluții de mobilitate și energie, cu ocazia primei zile deschise publicului.


Încă un membru al Renault Group care va fi prezent la acest salon auto este Dacia. Marca românească va fi prezentă la IAA Mobility 2021 cu toată gama de modele, într-un stand inedit care va afișa noile culori ale mărcii.

După seria recentă de lansări, printre care noile Logan, Sandero și Sandero Stepway, vehiculul electric Spring și noul Duster facelift, Dacia continuă să-și reînnoiască gama de modele.

Astfel, la München, va fi prezentat în premieră mondială noul model Dacia de 7 locuri, un vehicul familial și polivalent!

Acest model inedit va fi dezvăluit online în data de 3 septembrie, în timp ce prezentarea fizică va avea loc la salonul auto în data de 6 septembrie.

Totodată, se anunță că, între 7 și 12 septembrie în centrul orașului german Dacia va fi prezentă cu toată gama de modele. Totodată, navetele între centrul expozițional și centrul orașului vor fi realizate cu exemplare Dacia Spring, modelul electric cel mai accesibil de pe piață, care va putea fi astfel testat pe viu de publicul larg.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/