Imaginea zilei: După „Plaha”, şi „Filat” a apărut pe drumurile americane

0

Pe neaşteptate, după „Plaha”, şi „Filat” a apărut pe drumurile americane. Pe o autostradă din Statele Unite ale Americii a fost surprins un scump Mercedes-AMG GT S cu nişte plăcuţe de înmatriculare personalizate sub forma numelui de familie al politicianului cunoscut de toată Moldova. Fotografia a devenit în scurt timp virală în spaţiul online, acolo unde a şi apărut pentru prima dată.

Nu se cunoaşte exact pe unde rula automobilul sport cu 522 CP şi cine se afla la volan sau îi deţine proprietatea, însă rama plăcuţei de înmatriculare are indicat un dealer Audi din Miami, statul Florida. Coincidenţă sau nu, dar în acelaşi oraş ar fi localizat un alt politician moldovean, fugar, cunoscut deja la nivel internaţional.

În America, un Mercedes-AMG GT S Coupe (facelift) nu se poate comanda la moment, şi nici în ţara noastră, însă preţul de start indicat în price list-ul oficial al dealerului de la Chişinău este de 142.840 de euro.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-un-moldovean-se-lauda-cu-numere-de-inmatriculare-de-care-nimeni-nu-poate-avea-in-moldova-pe-masina-personala/

https://autoblog.md/foto-coincidenta-iata-ce-numere-de-inmatriculare-si-au-pus-pe-masini-doi-conationali-stabiliti-in-marea-britanie/

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata