(video) LIVE: Noul Mercedes-Benz EQA se prezintă şi pe AutoBlog.MD

Deşi iniţial, prin conceptul arătat la Salonul Auto de la Frankfurt în 2017, Mercedes-Benz EQA se planifica a fi o versiune electrică a noului A-Class, germanii şi-au schimbat macazul şi au decis să meargă pe varianta unui SUV compact fără motor cu combustie.

Astfel, noul Mercedes-Benz EQA este mai degrabă un GLA electric şi deocamdată va fi cel mai accesibil electromobil al mărcii. Acesta va fi şi al treilea electromobil din noua linie EQ, după modelele EQC şi EQV. Mai mult, este primul dintr-un total de patru care sunt programate pentru debut în 2021, alături de EQS, EQB şi EQE.

SUV-ul electric compact va fi disponibil la distribuitorii europeni Mercedes-Benz din primăvara anului 2021. Din start va fi disponibil sub forma modelului EQA 250 cu un singur motor electric cu 190 CP şi tracţiune faţă. După lansarea pe piață, vor urma succesiv niveluri suplimentare de putere de până la peste 272 CP, precum și o variantă cu tracțiune integrală.

Noul model se prezintă în această după amiază şi am decis să vă aducem toate informaţiile mai aproape, inclusiv printr-un comentariu live. Cel mai probabil noul EQA va fi unul dintre cele mai populare electromobile în viitorul apropiat şi în ţara noastră.

https://www.youtube.com/watch?v=JywE6lcjMbw

Până începe evenimentul de prezentare vă invităm să urmăriţi câteva imagini teaser:

https://youtu.be/kFO0wG-ZnII

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/