(video) McLaren Solus GT e câştigătorul ediţiei din acest an a Goodwood FOS Shootout

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Victoria modelului de circuit McLaren Solus GT în finala Timed Shootout de duminică la Goodwood Festival of Speed ​​i-a confirmat acreditările uimitoare de performanță, emoționând spectatorii și încununând aniversarea celor 60 de ani de istorie ai McLaren Racing.

În marea finală de duminică, pilotul McLaren Marvin Kirchhöfer, l-a putut ţine sub control până a ajuns în vârful traseului în rampă, în 45.342 secunde şi cu o viteză de 240 km/h la final. Acest lucru a asigurat a doua victorie pentru McLaren în acest concurs, după cea din 2021 cu Mclaren 720S GT3X (45.01 secunde). Amintim că recordul aparţine lui McMurtry Spéirling, cele 39.08 secunde fiind înregistrate în 2022.

Născut în lumea virtuală pentru jocul video Gran Turismo Sport și adus la viață de McLaren, vor fi construite doar 25 de exemplare. Modelul este alimentat de un motor V10 natural aspirat de 5.2 litri, care dezvoltă 840 CP și 650 Nm de cuplu. Greutatea-i de sub 1.000 kg și pachetul aerodinamic extraordinar se combină cu grupul de propulsie pentru a oferi un nivel senzațional de performanță.

Iată top 10 cele mai rapide maşini din acest an, participante în finala Timed Shootout:

Cmentariile sunt închise