(video) Unicul Koenigsegg Jesko Attack Odin e poleit cu aur pentru a arăta mai special și mai scump

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Koenigsegg a început livrările modelului Jesko din vara lui 2023. Are să facă 125 de mașini, la alegerea clientului fiind una din două versiuni: Attack sau Absolut. Cel puțin 15-20 de exemplare au fost deja trimise proprietarilor, fie că aceștia sunt privați, fie că sunt dealeri care încearcă să mai câștige ceva suplimentar pe ele.

Din cele deja livrate, cel mai deosebit poate fi numit deocamdată Jesko Odin. De curând a fost vândut cu zero kilometri pe odometru prin dealerul F1RST MOTORS din Dubai. Prețul nu l-am putut afla, însă cu siguranță include șase zerouri.

Nu este primul Koenigsegg care este decorat cu aur autentic, atât la exterior, cât și interior, însă acesta este primul Jesko de acest fel. Mai mult, caroseria-i realizată integral din fibră de carbon include fulgi din aur, metalul prețios fiind prezent și pe singura prindere centrală a jantelor.

Din ce se știe în public, Jesko Odin este o specificație foarte personalizată, concepută de casa de design britanică LMM Design în parteneriat cu proprietarul.

Odin are un corp din fibră de carbon complet expus și are fulgi de aur amestecați în stratul transparent aplicat peste carbon. Mașina mai are o mulțime de dungi aurii din foi de aur de 24K! Mai precis, are Slingshot Stripe, Apex Stripe, Pebble Beach Stripes și Engelholm Fins.

Interiorul acestui Jesko este îmbrăcat în Desiato Alcantara, are cusături aurii în modelul Drift, un logo Jesko brodat auriu și ornamente aurii în jurul deflectoarelor de ventilație. Mașina este opțional echipată și cu un G-Force Meter.

Vezi și:

Cmentariile sunt închise