(video) Evoluţia designului. În curând vom vedea noul concept Skoda Vision E

Constructorul ceh de automobile Skoda pregăteşte pentru premieră un nou concept, care, potrivit informaţiilor, va reprezenta o nouă etapă în dezvoltarea ADN-ului designului mărcii.

Conceptul a fost numit Skoda Vision E şi cel mai probabil va fi demonstrat la Salonul Auto de la Shanghai care se va deschide în luna aprilie a acestui an.

Potrivit unor informaţii neoficiale, Skoda Vision E concept va demonstra primii paşi de electrificare a unei maşini din gamă. Respectiv, la baza conceptului va sta platforma MEB dezvoltată special pentru modele electrice şi hibride, parte a concernului Volkswagen.

Vezi şi: (foto/video) GENEVA 2016: Premieră mondială – Skoda VisionS Concept

De asemenea, compania a precizat într-un comunicat că Vision E va mai demonstra o evoluţie în ceea ce priveşte designul, inspirat de cristalul de Böhmen – o mândrie naţională a Cehiei.

Pentru prima dată un astfel de crystal design a fost prezentat în 2011 împreună cu prototipul Vision D, care ulterior s-a transformat în modelul de serie Rapid. Mai târziu au apărut Vision C şi Vision D, acestea fiind în prezent modelele binecunoscute Superb şi Kodiaq.

Mai multe detalii urmează să le aflăm în curând. Amintim că anterior Skoda a dezvăluit că pregăteşte trei noi maşini de teren, printre care şi o variantă coupe a lui Kodiaq.

Vezi mai multe: (foto) Skoda pregăteşte două crossovere misterioase: Model Q şi Model K

Cmentariile sunt închise