(video) Noul Mercedes-AMG F1 W10 EQ Power+ s-a făcut auzit pe circuitul britanic Silverstone

Excitată pentru provocarea noului sezon de Formula 1, echipa Mercedes-AMG Petronas Motorsport a prezentat astăzi în premieră noul său monopost. Pilotul Valtteri Bottas chiar a dat o tură cu maşina în această dimineaţă pe circuitul Silverstone, urmând la fel să facă şi Lewis Hamilton în după amiaza zilei.

Numit Mercedes-AMG F1 W10 EQ Power+, monoposturile echipei participă astăzi în cadrul unei runde oficiale de 100 de km de filmări, în care inginerii mai au şansa să verifice sistemele înainte de prima etapă de teste pre-sezon care va avea loc în Barcelona.

Echipa Mercedes sărbătorește în acest an al zecelea sezon modern în care participă, inclusiv cu o nouă livrea, dar în culorile tradiţionale pentru “săgeţile argintii”.

First laps in the bag ? W10 looking right at home on track! #WelcomeW10 ✨✨✨ pic.twitter.com/M41Ns0oTHe

— Mercedes-AMG F1 (@MercedesAMGF1) February 13, 2019

Comparativ cu predecesorul său, noul Mercedes-AMG F1 W10 EQ Power + a fost schimbat în mod substanțial. Majoritatea acestor modificări au fost determinate de cele semnificative care sunt impuse de reglementările tehnice. În plus față de schimbările de ordin aerodinamic, care au fost accentul principal în dezvoltarea lui W10 care a început încă de la sfârşitul sezonului din 2017(!), echipa a lucrat din greu pentru a îmbunătăți zonele mai slabe ale mașinii anterioare.

În ciuda schimbărilor semnificative în multe zone ale mașinii, W10 păstrează, de asemenea, unele dintre caracteristicile predecesorilor săi, deoarece arhitectura generală și ampatamentul au rămas aceleaşi. “Sub capotă” însă stă o unitate de propulsie complet nouă, numită Mercedes-AMG F1 M10 EQ Power+.

În noul sezon, echipa Mercedes-AMG va păstra piloţii de bază Lewis Hamilton şi Valtteri Bottas, iar în rezervă va fi Esteban Ocon care a venit de la Force India.

Sezonul din acest an mai joacă un rol special pentru echipă, ca anul care include al 1000-lea Grand Prix în care echipa germană participă. De asemenea, împreună cu compania-mamă, echipa va marca 125 de ani de motorsport, asta pentru că în 1894, motoarele Daimler au câștigat prima cursă cu maşini cu motor de la Paris la Rouen, cu două mașini echipate cu un motor în V cu doar doi cilindri, care au împărţit premiul după 126 de km parcurşi.

Anul 2019 va fi şi anul în care Mercedes, imediat după ce va termina sezonul de Formula 1 va începe primul său sezon în Formula E cu monoposturi electrice!

Coming soon… ⭐ Today we #WelcomeW10! pic.twitter.com/HF1MG3fPlI

— Mercedes-AMG F1 (@MercedesAMGF1) February 13, 2019

Caracteristicile monopostului, deşi puterea totală este ţinută în secret:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/