(video) Test Drive: Skoda Kodiaq Style 2.0 TDI DSG 4×4

Autor: Constantin Mihalachi, Foto: Igor Rotari, Video: AutoBlog.MD
Chiar dacă anual în showroomurile din Moldova ajung zeci de modele noi de automobile, doar câteva dintre ele au șanse adevărate să se impună în fața oncurenților. Skoda Kodiaq indiscutabil este unul din aceste modele. Totuși vorbim despre primul SUV de talie mare din gama Skoda, o marcă atât de apreciată de clienții din țara noastră.

Pentru acest test drive am primit versiunea de top Style dotată cu un motor turbo diesel 2.0 TDI ce livrează 190 de cai putere. Ce impresii a produs noul Kodiaq vedeți din test driveul AutoBlog.MD.

Vă invit să aflați care sunt costurile de cumpărare și asigurare pentru noul Kodiaq. În Moldova prețul unui asemenea model pornește de la 17.950 de EURO pentru versiunea cu motor pe benzină de 1.4 litri și 125 de cai putere cuplat la cutia manuală ce transferă cuplul pe puntea din față.

Noi însă vom face calculele pentru versiunea testată, care ne-a fost oferită în varianta de top Style dotată cu motorul turbo diesel de 190 de cai putere la care s-au adăugat mai multe opționale. Prețul acesteia este de 35.860 de euro.  

Dacă vă doriți să procurați o mașină în rate, AutoBlog.MD vă recomandă MAIB Leasing! Astfel, cu un avans de 40 la sută și dobândă anuală de doar 7%, va trebui să achitați din start 14.344 de euro, pentru ca ulterior să mai plătiţi câte 964 euro timp de 24 de luni.

Trecând la asigurare, vă recomandăm să apelați la RapidAsig.md, brokerul de asigurări cu cele mai calitative servicii. Astfel, costurile de asigurare obligatorie ar fi de 549 lei, în timp ce asigurarea CASCO vă va costa 1.507 euro în primul an.

Galerie Foto by Igor Rotari

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/