(foto) Am fotografiat rivalul noului BMW X5 pe o autostradă de lângă Frankfurt

Dacă în ultima perioadă am fost martorii lansării unei ofensive de SUV-uri din partea Audi şi BMW, rivalii de la Mercedes-Benz la fel se pregătesc să dea o lovitură. Până în 2020 vom vedea o serie de modele noi, printre care noua generaţie GLA, noul GLB, noile generaţii GLS şi GLE, etc.

Până vor avea loc toate premierele, aceste maşini sunt testate pentru a corespunde calităţii şi banilor ceruţi în schimb, dar mai important – pentru nu întâmpina probleme din partea autorităţilor care le urmăresc pe cele care nu respectă normele de emisii.

Unul dintre aceste modele, un exemplar al noului GLE, a fost surprins de editorul-şef AutoBlog.MD Constantin Mihalachi, care a participat recent la un eveniment BMW Driving Experience. SUV-ul camuflat, dar cu design exterior final, rula pe o autostradă în apropiere de oraşul german Frankfurt.

Pentru că prototipul de teste a fost fotografiat îndeaproape, se poate observa că acest SUV îşi va păstra forma cunoscută a caroseriei şi acele geamuri din preajma montanţilor posteriori, care reprezintă o trăsătură distinctivă a modelului încă de când a fost lansat sub denumirea veche ML.

Blocurile optice vor avea ceva în comun cu cele de pe supercarul AMG GT 4-Door Coupe, în timp ce stopurile ar putea fi o formă avansată a celor montate pe noul A-Class.

Singurul lucru care rămâne un mister sunt dotările de ordin tehnic.

Toate răspunsurile urmează să le aflăm foarte curând, asta pentru că premiera sa va avea loc în acest an, pentru a nu întârzia prea mult să apară pe piaţă după ce rivalul său direct a fost prezentat chiar recent.

Anul trecut a fost surprinsă de fotografi spion versiunea AMG 63: Imagini spion: Mercedes-AMG GLE 63 facelift se prezintă pentru prima dată în faţa camerelor foto

La fel, acum câteva ore, am surprins şi noul BMW Seria 3: (foto/video) Am surprins noul BMW Seria 3 în timpul testului cu M5 pe Nurburgring

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/