(foto) Interiorul modelului de serie BMW Seria 8 a fost deconspirat

La începutul lui 2018 au apărut primele imagini cu exteriorul necamuflat şi parţial cu interiorul noului model BMW Seria 8, iar acum câteva ore un utilizator al forumului Bimmerpost a publicat noi fotografii care arată habitaclul în varianta sa de serie.

Arhitectura în linii generale a planşei de bord, cu tot ce este pe ea, este una complet nouă şi nu se aseamănă cu niciuna din cele actuale. Pentru că va fi un gran turismo de lux, calitatea materialelor folosite, printre care tapiţerie cu piele şi inserţii metalice, va fi una superioară.

Comenzile de pe consola centrală şi de pe tunelul central vor rămâne în mare parte fizice. Noi vor mai fi deflectoarele sistemului de climatizare, levierul cutiei de viteze şi joystick-ul iDrive.

Volanul va fi unul multifuncţional şi cu padele de schimbare a vitezelor în spatele volanului. În spatele propriu zis al volanului se va găsi un panou de bord digital, pe care va fi afişată o nouă interfaţă. Ecranul sistemului multimedia va avea o diagonală de cel puţin 10 inci.

Vezi şi: (video) BMW începe campania de promovare a noului coupe Seria 8 pe un circuit italian

Vezi neapărat: (video) Pe ultima sută de metri! BMW dezvăluie detalii despre noul coupe M850i xDrive

Imaginile au fost surprinse dintr-un BMW Seria 8 Cabriolet, o maşină cu exterior camuflat care se afla într-un garaj dintr-o locaţie necunoscută.

Amintim că, în baza celor mai noi informaţii, aflăm că premiera mondială a noului BMW Seria 8 Coupe va avea loc în ziua de vineri, 15 iunie 2018, înainte de startul cursei de 24 de ore de la Le Mans! În cadrul competiţiei sportive va participa în premieră noul BMW M8 GTE.

Vezi şi: (foto) Un moldovean a încercat să ţină pasul cu un prototip al noului BMW Seria 8 Coupe pe autobahn

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/