(foto) Tragedie la Căpriana din cauza unui părinte iresponsabil

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Te doar inima când auzi despre astfel de cazuri şi mai mult când nu se ia o atitudine sau nu se învaţă o lecţie. Starea de ebrietate la volanul oricărui autovehicul poate curma vieţi omenești şi unii moldoveni nicicum nu vor să înțeleagă acest lucru, chiar şi după atâtea ştiri despre tragedii, precedente, sentințe, condamnări…

Şi iată că s-a întâmplat din nou. În seara zilei de ieri, în jurul orei 18:00, poliția din Strășeni a fost sesizată precum că în localitatea Căpriana s-a răsturnat un tractor de model MTZ. La faţa locului s-a constatat că acesta era condus de un bărbat de 34 de ani.

În cabină cu el se afla fiica sa minoră de doar trei ani, care în urma traumatismelor primite a decedat la fața locului până la sosirea ambulanței, corpul ei fiind descarcerat! Ulterior s-a aflat că bărbatul avusese o concentrație de 0.73 mg/l de alcool în aerul expirat!

Pe cazul dar a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, bărbatul fiind cercetat penal în stare de libertate. Familie distrusă, risc de închisoare, pierdere irecuperabilă – toate din cauza unei decizii incorecte!

Cmentariile sunt închise