(foto/video) Frumoase şi bestii, ciudăţenii şi absurdităţi. Ce s-a putut vedea la SEMA Show 2019

În săptămâna care a trecut, în Las Vegas, a avut loc expoziţia SEMA Show ediţia 2019, care atrage în fiecare an ingineri și pasionați de tuning auto din întreaga lume – de la mici ateliere până la producători auto de talie mondială!

Inițial SEMA (Specialty Equipment Market Association), adică Asociația Americană a Producătorilor și Dealerilor de Piese și Accesorii Auto, a organizat prima expoziție în 1967. Este doar de admirat în ceea ce s-a transformat în prezent şi dacă aveţi oportunitatea, măcar o dată în viaţă, trebuie să ajungeţi acolo! Cel mai interesant este că la fiecare ediţie nu veţi prea vedea automobile expuse în anii precedenţi.

Majoritatea mașinilor sunt pregătite după o rețetă destul de simplă, care aproape că nu afectează partea tehnică. De regulă, aceste mașini diferă de cele de producție doar printr-un kit exterior al caroseriei, interior modificat și un set de accesorii, pe lângă posibil o suspensie modificată şi o uşoară sporire a puterii motorului.

Însă printre acestea se găsesc şi adevărate bijuterii, unele dintre care precum un Dodge Charger din carbon şi un Lamborghini cu motor V12 marca Chevrolet (pe care le poţi vedea în galerie) ştiu să ofere peste 1.500 de CP.

Te invităm să le admiri pe toate în materialele ataşate.

Vezi detalii despre unele maşini care ne-au impresionat:

Ediţiile din anii precedenţi:

https://www.youtube.com/watch?v=IQzWhQcWikM

https://www.youtube.com/watch?v=_jUGzVxx2Nw

GALERIE FOTO (360+):

Cmentariile sunt închise