(VIDEO) Care e mai bun în off-road: Tesla Model X sau FIAT Panda Cross, model de cinci ori mai slab şi mai ieftin

Un SUV electric Tesla Model X a fost comparat în off-road cu un FIAT Panda Cross, care este de câteva ori mai compact, mai slab și de cinci ori mai ieftin. Însă testul comparativ a demonstrat că nu tot ce este scump este mereu cel mai bun.

Modelul FIAT Panda Cross este echipat cu un mic motor cu doar doi cilindri, de 900 cm3, care generează 85 CP și 145 Nm. Cutia de viteze este una mecanică cu cinci trepte, iar tracţiunea integrală. Motoarele electrice ale exemplarului Model X dezvoltă conform specificațiilor britanice 417 CP și 660 Nm.

Avantajele compactei sunt evidente: greutate mai mică (1.1 vs 2.5 tone), gardă la sol mai mare (261 vs 220 mm) şi geometrie mai optimă a corpului. De partea sa este şi preţul (18.500 de lire sterline), în timp ce costul unui astfel de Model X este de aproximativ 90.000 de lire.

În testul pe care îl puteţi viziona mai jos, conform organizatorului, problema SUV-ului electric a fost în roţile sale care sunt mai mult cu orientare stradală şi în ampatamentul său prea lung.

 

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/