(video) Drag Race: Noile Ford F-150 Powerboost vs Ram 1500 cu V8 HEMI vs GMC Sierra cu V8 de 6.2 litri

În această competiţie, colegii noştri de la redacţia Edmunds au pus mâna pe trei cele mai noi pickup-uri full-size care sunt disponibile pe piaţa nord-americană pentru a afla care este cel mai rapid.

Toate sunt în versiunile cele mai puternice disponibile la moment, fără a lua în considerare noul specialist în off-road Ram TRX şi noul Chevrolet Silverado care este reprezentat aici de GMC Sierra pe baza căruia este făcut.

Aşadar, poate primul F-150 hibrid să bată noile GMC Sierra și Ram 1500 cu motoare voluminoase care consumă benzină, fără a fi asistate de vreun agregat electric? Care pickup a înregistrat cel mai bun timp de acceleraţie de pe loc şi până la 97 de km/h? Sunt rezultatele aceleași în modurile 2WD și 4WD? Răspunsuri la toate aceste întrebări puteţi vedea mai jos.

Amintim pe scurt datele oficiale declarate de producători:

  • Noul Ford F-150 cu unitate de propulsie Powerboost este în prezent cel mai puternic pickup din gamă, combinând un nou V6 twin-turbo EcoBoost pe benzină (3.5 litri) cu un motor electric cu 48 CP, care este integrat în cutia de viteze automată cu 10 trepte. Drept rezultat pune la dispoziţie în total 436 CP şi 773 Nm de cuplu. Cântăreşte 2.721 kg.
  • Noul GMC Sierra este dotat cu un V8 de 6.2 litri volum, cu 426 CP şi 624 Nm de cuplu. Cutia de viteze este una automată în 10 trepte. Greutatea nu depăşeşte 2.484 cu bena sa opţională din carbon.
  • Iar noul Ram 1500 poate avea în dotare maximă un V8 HEMI de 5.7 litri care produce 395 de CP şi 555 Nm de cuplu. În combinaţie vine o cutie de viteze automată în opt trepte şi la alegere tracţiune spate sau integrală. Cântărește 2.673 kg.

Mai multe curse de tip drag race vezi AICI.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://kpta.teknik.unpas.ac.id/info/ https://piramida.cimahikota.go.id/storage/banner/