(video) Noul Holland & Holland Range Rover – o nouă colaborare dintre Land Rover şi producătorul britanic de arme

Producătorul britanic de arme Holland & Holland a colaborat din nou cu echipa de personalizare a vehiculelor Land Rover pentru a oferi clienților oportunitatea de a-și crea propriile vehicule unice de model Range Rover și Range Rover Long Wheelbase facelift, continuând relația dintre cele două mărci emblematice britanice.

Marcajele de abilitate și măiestrie sunt demonstrate cu o selecție de caracteristici de design unice marca Holland & Holland. Printre acestea se numără nişte insigne speciale pe montanţii B, nişte mânere interioare gravate şi unice pentru portiere, inserţii metalice gravate lângă levierul cutiei de viteze și pe planşa de bord în faţa pasagerului, praguri interioare personalizate și un motiv pe tetiere.

Habitaclul iese în evidenţă prin tapiţeria de culoare cafenie Espresso, dar şi prin inserţiile din lemn de nuc francez. Clienţii vor mai găsi covoraşe speciale cu inscripţii „Holland & Holland”. Scaunele din spate pot fi reglate în mod individual, iar măsuţele care ies din tunelul central sunt acţionate electric cu ajutorul unei telecomenzi. Portbagajul automobilul este unul unic şi oferă huse speciale pentru două arme de firmă.

Clienții își pot personaliza vehiculul în continuare prin asocierea acestor elemente exclusive cu o gamă extinsă de nuanțe interioare și exterioare, inclusiv culori exterioare complet personalizate și finisaje.

Dacă anterior ediţia specială era limitată la doar 120 de exemplare pentru Marea Britanie şi Europa, alături de alte 30 pentru SUA, toate pe bază de model Range Rover LWB Autobiography Black Edition, atunci pentru noua ediţie nu se anunţă deocamdată o limită. Totuşi, aceasta devine mai variată şi este disponibilă pe bază de maşini în versiuni: Autobiography, Autobiography Long Wheelbase, SVAutobiography Dynamic sau SVAutobiography Long Wheelbase, inclusiv cu cinci motoare la alegere, combinând astfel luxul incomparabil și rafinamentul, performanţa excepţională și capacitatea off-road fără egal.

2.0L SI4 PHEV3.0L SDV64.4L SDV85.0L S/C 525 CP5.0L S/C 565 CP
AUTOBIOGRAPHY*+**+**+**+
AUTOBIOGRAPHY LWB*+**+**+**+
SV AUTOBIOGRAPHY DYNAMIC*+
SV AUTOBIOGRAPHY LWB*++**+**+

*Nu toate derivatele sunt disponibile pe toate piețele
**Nu toate motoarele sunt disponibile pe toate piețele
Modelele Range Rover Vogue și în echipare HSE nu sunt disponibile în ediţie Holland & Holland. Prețurile variază în funcție de piață.

Preţul de start al maşinii de ediţie specială porneşte în Marea Britanie de la 140.000 de lire sterline.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

GALERIE FOTO:

Vezi şi:

(video) Cel mai scump SUV nou din Moldova! Analizăm Range Rover SVAutobiography

(video) Noul Range Rover Astronaut Edition – doar pentru cei pasionați de stele

(video) Actualizatul Range Rover Sentinel are peste o tonă de armură şi sticlă pe el

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/