PARIS 2018: Despre noile Skoda Vision RS, Kodiaq RS şi Octavia Combi G-TEC – Reportaj Video AutoBlog.MD

Şi Skoda a sosit la Salonul Auto de la Paris cu mai multe maşini noi, printre care unele de serie, dar şi un concept. Toate sunt frumoase şi arată perspectiva de dezvoltare actuală, dar şi cea de viitor a mărcii.

Skoda s-a activizat în ultimii 10 ani şi produce tot mai multe modele noi, accesibile din punct de vedere a raportului calitate/preţ. Un boom adevărat a făcut cu realizarea unui pas mare în segmentul SUV, prin lansarea noului Kodiaq. Iată că după doi ani de la momentul lansării am ajuns să vedem şi varianta sa sport, care de fapt este primul SUV RS din istoria mărcii. Sub capotă ascunde un motor bi-turbo diesel ce produce 240 de CP şi 500 Nm de cuplu.

Alte două SUV-uri prezentate în premieră publică de Skoda la Paris sunt primele două variaţii ale modelului Karoq. Una a fost adaptată pentru mai multe posibilităţi în off-road, iar alta are un caracter sportiv şi anticipează posibila apariţie a lui Karoq RS într-o oarecare măsură.

Marea premieră de la standul producătorului este Vision RS, un hatchback sport cu sistem de propulsie plug-in hybrid, care anticipează venirea pe piaţă în anul viitor a noii generaţii Skoda Rapid hatchback. Cam aşa va arăta şi modelul de serie, şi nu se exclude faptul că va avea propulsie hibridă, promisă de Skoda pe maşinile sale începând cu 2019.

Încă un model interesant pe care l-am descoperit este Octavia Combi G-TEC facelift, un break care merită atenţie, deoarece pe lângă faptul că arde benzină poate arde şi CNG. Potrivit Skoda, autonomia totală cu ambele tipuri de combustibil utilizate poate ajunge la peste 1.300 de km!

Vezi şi: (video) PARIS 2018: AutoBlog.MD este la Salonul Auto din capitala franceză! Ce am pregătit?

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA PARIS

Vezi toate detaliile despre maşinile găsite pe standul producătorului:

1. (video) PARIS 2018: Premieră mondială – Noul Skoda Kodiaq RS

2. (video) PARIS 2018: Premieră mondială – Noul Skoda Vision RS

3. (foto) Acum poţi opta pentru o Skoda Octavia Combi, pusă pe gaz direct din uzină

4. (video) PARIS 2018: Premieră mondială – Noul Skoda Karoq Scout

5. (video) PARIS 2018: Premieră mondială – Noul Skoda Karoq Sportline

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise