(video) Noile VW Tiguan, MIFA 7, Ford Tourneo Custom și Renault Scenic E-Tech au fost la Euro NCAP

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pe lângă cele pentru două modele Zeekr, Euro NCAP a anunțat și rezultatele mai multor mașini foarte așteptate. Printre acestea se numără cel mai bine vândut Volkswagen Tiguan, două van-uri transportatoare de pasageri Maxus MIFA 7 și Ford Tourneo Custom, dar și noul Renault Scenic.

Cea de-a treia generație Volkswagen Tiguan, care a avansat cu câteva trepte față de predecesorul său.

Cu un design exterior modern și mai multe tehnologii actualizate, vor asigura popularitatea sa continuă. Are o gamă mai largă de motorizări disponibile, dar toate versiunile vin cu cele mai recente tehnologii de siguranță, cum ar fi frânarea automată de urgență (AEB) și asistența la menținerea benzii de rulare, precum și un sistem care monitorizează oboseala șoferului.

Click pe imagine pentru un raport detaliat!

MIFA 7, un MPV de la Maxus, o divizie a SAIC Motor, cu designul său modern și șapte locuri, oferă un vehicul electric la un preț ridicat, care vizează segmente de piață în curs de revitalizare.

Mașina oferă clienților săi un aspect și o senzație premium, iar pachetul său de înaltă densitate “One Pack” de 90 kWh promite o autonomie de 479 km. Mașina va fi disponibilă în Europa din această vară și va fi lansată cu un atestat solid.

Anterior a fost testat și modelul MPV MIFA 9.

Click pe imagine pentru un raport detaliat!

Pentru consumatorii cu familii numeroase, o alternativă mai puțin costisitoare este Ford Tourneo Custom. Aceasta este versiunea pentru pasageri a furgonetei Ford Transit Custom. Este vorba despre același vehicul, însă Tourneo Custom are să ofere până la nouă locuri.

Ford are reputația de a produce vehicule foarte ușor de condus și, în plus, acest autoturism are un aranjament flexibil al scaunelor și un interior modern. Cu toate acestea a obținut un rating general de siguranță de 3 stele cu echiparea standard și patru stele dacă are un pachet de siguranță opțional.

Click pe imagine pentru un raport detaliat!
Click pe imagine pentru un raport detaliat!

Și, în urma evaluării suplimentare efectuate de Euro NCAP, noul Renault Scenic E-Tech a primit un rating de 5 stele, în conformitate cu protocoalele de testare din 2022, precum vehiculul său partener Renault Megane E-Tech.

Click pe imagine pentru un raport detaliat!

Rezultatele următoarei sesiuni de teste vor fi publicate pe 7 iulie.

Vezi și: (video) Noile Zeekr 001 și Zeekr X au trecut prin crash testele Euro NCAP. Iată rezultatele

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise