(foto) Premieră: Renault Scenic şi Grand Scenic Black Edition, Megane Estate Limited şi un nou motor diesel

Renault anunţă astăzi despre două ediţii limitate pentru trei modele de maşini, împreună cu o motorizare nouă pentru Megane. Să le analizăm pe toate în detalii.

Renault ne spune că deocamdată în Franţa au început să fie procesate comenzi pentru o nouă ediţie limitată de top. Noul Scenic BLACK EDITION este gata să ofere o gamă largă de caracteristici pentru doar 1.800 suplimentar la suma cerută pentru maşina în nivel de echipare INTENS.

Această ediție limitată este orientată pentru a oferi confort avansat, rafinament și performanțe sportive. Modelul este disponibil cu întreaga gamă de motoare, atât pe benzină (TCe 140 și TCe 160), cât și diesel (Blue dCi 120 și Blue dCi 150), cuplate fie la cutii de viteze manuale, fie la transmisii automate EDC cu dublu ambreiaj.

La exterior, această ediție limitată va demonstra că sunt nişte maşini care au un caracter sportiv, scos în evidenţă mai ales de un set de jante negre lucioase Silverstone de 20 de inci şi nişte blocuri optice cu suprafeţe interioare negre. Alte caracteristici includ lumini anti ceaţă LED ca dotare standard.

La interior, accentul se pune pe rafinament cu tapițerie cu Alcantara, cusături contrastante în nuanţă silver gray, un plafon de culoare neagră, un set de pedale şi un suport pentru picior din aluminiu, precum şi un set de covoraşe noi.

Același simț al rafinamentului poate fi văzut în gama de dotări orientate spre confort: tetiere de tip Comfort pentru scaunele din primul şi al doilea rând, scaune faţă încălzite, un acoperiş panoramic din sticlă şi un head-up display color.

Toate modificările sunt valabile şi pentru Renault Grand Scenic. Preţurile pornesc de la 33.100 şi 33.700 de euro respectiv, pentru maşini cu motoare TCe 140 DPF.

Vezi şi: GENEVA 2019: Noul Renault Clio – Reportaj Video AutoBlog.MD

Pe lângă noua ediţie specială pentru Scenic, Renault mai primeşte de astăzi, deocamdată în Franţa, comenzi pentru motorizarea Blue dCi 150 de 1.7 litri (1.749 cm³ mai exact), în combinaţie cu transmisie EDC, disponibilă pentru toată gama de modele Megane. În plus față de unităţile Blue dCi 95 şi Blue dCi 115, acest nou motor oferă plăcere de conducere de la mici turaţii şi starturi rapide de pe loc.

Maxim poate produce 150 CP la 3.500 rpm şi 340 Nm de cuplu de la 1.750 de rpm. Cutia de viteze la care se poate combina este doar una automată EDC cu şase rapoarte. Având şi un sistem SCR de post tratare a gazelor de eşapament, consumul mixt de combustibil declarat este de 4.7 litri/100 km. Cu el caracteristicile dinamice ale unui sedan sunt de 9.3 secunde până la 100 de km/h şi 205 km/h viteză maximă, iar un break poate face sprintul în 9.5 secunde şi poate atinge aceeași viteză maximă.

Pentru a finaliza îmbunătăţirile ce vizează modelul Megane, Renault lansează ediţia limitată Limited şi pentru modelul în caroserie break (deja disponibilă pentru sedan). Aceasta este gata să ofere o gamă largă de caracteristici pentru doar 600 de euro suplimentar la suma cerută pentru maşina în nivel de echipare ZEN.

În termeni de design, Megane Estate LIMITED este împodobit cu jante din aliaj Celsium de 17 inci, geamuri posterioare fumurii şi nişte corpuri negre ale oglinzilor retrovizoare exterioare. De asemenea, se oferă marcaje speciale “LIMITED” pe aripi și pragurile ușilor faţă.

Mai mult decât atât, un Megane Estate LIMITED oferă o listă mai mare de caracteristici suplimentare, cum ar fi: sistemul de avertizare la ieşirea din bandă, sistemul de avertizare în cazul depăşirii limitei de viteză prin detectarea indicatoarelor rutiere corespunzătoare, comutarea automată a fazei farurilor, o frână de parcare asistată, sistem multimedia R-Link 2 cu ecran tactil de 7 inci şi oglinzi retrovizoare cu pliere electrică.

Un sedan cu noul motor are un preţ de start de 32.800 de euro, în timp ce un break cu un asemenea propulsor costă de la 33.800 de euro (ambele în nivele de echipare Intens). Un Megane Estate Limited costă de la 24.900 de euro cu motorizare TCe 115 PF.

Vezi şi: (foto) GENEVA 2018: Premieră mondială – Renault Talisman S-Edition are un motor cu 225 CP

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/