(video) Incredibil! Nu vei crede pentru ce a luat astăzi amendă un șofer din Chișinău

Situaţie revoltătoare în Chişinău. Un taximetrist care intenţiona să participe la marşul împotriva scumpirii carburanţilor, organizat astăzi în centrul capitalei, a fost tras pe dreapta şi amendat de INP.

Motivul este unul dintre cele mai uimitoare: pe lunetă avea lipit mesajul “Eu sunt împotriva creşterii preţurilor pentru carburanţi”.

Vezi şi: (video/live) Marş împotriva scumpirii carburanţilor. Zeci de şoferi şi-au parcat maşinile în PMAN şi pe bulevardul central

Taximetristul a filmat momentul când i se întocmea sancţiunea în valoare de 300 de lei. Întrebat fiind pentru ce a fost amendat, un inspector INP i-a spus că are pe automobil “publicitate neautorizată” și că ar trebui să dețină un certificat care i-ar autoriza abțibildul.

Imaginile video au devenit virale pe internet, fiind vizualizate de peste 20.000 de oameni. De asemenea, zeci de internauţi s-au arătat revoltaţi de această decizie neîntemeiată a inspectorilor INP şi i-au recomandat şoferului să conteste aşa-zisa sancţiune.

Vezi şi: (foto) Mesajul de pe maşina unui şofer din Chişinău. Unii când îl citesc, nu mai riscă să-l depăşească

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md

Cmentariile sunt închise