(video) Au schimbat Audi pe BMW! Jucătorii Real Madrid și-au primit noile mașini

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Începând cu 1 iulie 2022, Audi, un sponsor important al Real Madrid începând cu anul 2003, nu mai este asociat cu echipa spaniolă după ce nu s-a reuşit negocierea unui acord pentru prelungirea contractului. Noul sponsor auto a devenit BMW, iar acum câteva ore mebrilor clubului le-au fost înmânate automobile, electrice evident.

Conform acordului dintre BMW și Real Madrid, toţi jucătorii de fotbal și baschet din prima divizie și toți jucătoarele primei echipe de fotbal feminin, precum și antrenorii, au primit vehicule electrice într-un angajament ferm al clubului de a avea o flotă complet electrică.

Jucătorii celor trei echipe se vor deplasa în BMW iX sau BMW i4, două modele de înaltă performanță, sustenabile și inovatoare din gama 100% electrică a mărcii. Toate acestea au fost deja livrate în Ciudad Deportiva del Real Madrid. Separat, președinției va fi livrat mai târziu noul BMW i7!

BMW iX a fost ales în versiunile xDrive40 și xDrive50, care oferă 326 şi 523 CP respectiv, dar şi o autonomie de până la 435 şi 632 km respectiv. La rândul său, i4 a fost oferit în versiunea M50 cu 544 CP.

Deși la începutul acestei colaborări între cele două entități jucătorii și antrenorii echipelor respective au primit modelele BMW iX și BMW i4, în viitor vor putea alege şi alte modele electrice precum BMW iX3, BMW iX, BMW i4, alături de nou-veniții i7 și iX1.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/