(foto) Primăria Chişinău a venit cu o idee pentru groapa ce aducea amenzi şoferilor. Soluţia te va amuza

Responsabili de la Primăria Chişinău au găsit o soluţie genială pentru a rezolva o problemă mai veche care a ieşit în evidenţă acum câteva zile, după ce un şofer a fost amendat pentru că a ocolit o groapă şi a călcat pe contrasens.

Câţiva muncitori au reparat groapa creată pe strada Bucureşti şi au betonat spaţiul din jurul unei guri de canalizare pentru ca aceasta să nu mai creeze probleme. Ba mai mult, după reparaţii, au înconjurat zona periculoasă cu patru cauciucuri vechi şi cu un semn de circulaţie pe care îl poate lua vântul.

Citeşte mai multe detalii despre acest caz: (video) Revoltător. Un bărbat din Chişinău, amendat pentru că a ocolit o groapă

12735573_10208913999914037_405227859_n

Nu se cunoaşte dacă amplasarea acestui set de cauciuri a fost făcută intenţionat, dar majoritatea şoferilor se tem de accidente pentru că două maşini nu mai încap să treacă împreună pe acelaşi sens, unii find nevoiţi să treacă pe contrasens. Iar din spate, toate mişcările sunt văzute prin camere, aşa că mai mulţi conducători se pot aştepta la scrisori în cutiile poştale, în următoarele zile.

Cmentariile sunt închise