Hyundai Tucson şi Elantra – noile perle şi laureaţii iF Design Award 2016

Inginerii de creație de la Hyundai s-au făcut încă o dată remarcați, noile lor modele Tucson și Elantra câștigând premiile IF Design Award 2016. Premiile Forumului Internațional de Design au o istorie importantă în spate de mai bine de jumătate de secol, acestea fiind considerate în industria auto „Oscar”-uri în materie de design.

2

Noile modelele Tucson și Elantra s-au impus în categoria “Produs” din cadrul clasei “Automobile / Vehicles / Bikes”. Premiile au fost acordate după un proces de jurizare care a reunit numeroși experți internaționali care au trebuit să decidă câștigătorii din peste 5.000 de proiecte din peste 53 de țări participante.

3

Modelul Hyundai Elantra se bucură de o popularitate mondială

Noul Hyundai Elantra, ajuns în acest moment la cea de-a șasea generație, a fost prezentat în toamna anului trecut cu numeroase schimbări față de modelele precedente.

Citeşte şi: Noul Hyundai Elantra a ajuns deja în Moldova. Avem primele imagini

4

Lansată în urmă cu 24 de ani, în 1990, Elantra a atins impresionantă performanță prin vânzări anuale de peste 420.000 de unități, aproximativ 1.100 de exemplare pe zi. Este unul dintre cele 10 modele din istoria industriei auto care a depășit 10 milioane de unități vândute la nivel global în anul 2014, fiind primul model Hyundai care trece de acest prag.

5

Mai multe poze cu noul model Elantra le găsiți aici

Valoarea modelului Elantra a fost atestată de-a lungul timpului și de numeroase titluri și premii internaționale:

67

În anul 2011 Elantra a apărut pe poziția a 2 în top „12 cele mai vândute mașini din lume”.

În 2012 a primit premiul AutoBest în Europa și titlul automobilul anului în America de Nord, Africa de Sud și Canada.

În 2014 s-a clasat pe primul loc în segmentul său, în topul J.D. Power 2014 U.S. Initial Quality StudySM (IQS), în ceea ce priveşte calitatea iniţială.

În 2015 Hyundai Elantra s-a plasat în top 5-vânzări auto la nivel global.

10

În prezent, noul model Elantra, a reușit să atragă cele mai multe priviri și devine câștigătoare a premiului ”iF Design Award 2016”.

Design-ul încercat de inginerii coreeni are o ușoară tentă agresivă și impunătoare, grilă frontală hexagonală și blocurile optice cu LED-uri făcându-se remarcate cu ușurință. În ceea ce privește motorizările, reprezentanții coreeni ne propun Elantra cu propulsoare atât pe benzină, cât și diesel.

1213

Mai multe detalii le găsiți aici

Acestea au o capacitate cilindrică de 1.6-litri și sunt capabile să dezvolte 132, respectiv 136 de cai putere. Există și o versiune mai puternică care este echipată cu o unitate de motorizare pe benzină de 2.0 litri care livrează 149 de cai putere. Transmisia este asigurată prin intermediul unei cutii manuale cu șase rapoarte sau a unei cutii automate cu dublu ambreiaj.

89

Mai multe detalii le găsiți aici

Noul Hyundai Tucson zdruncină piața

Hyundai Tucson a revenit în prima parte a anului trecut după mai bine de șase ani, reușind să obțină cea mai rapidă evoluție a vânzărilor din Europa, cu peste 85,000 de comenzi înregistrate din momentul lansării până în prezent.

Citeşte şi: Noul Hyundai Tucson a cucerit timp de o luna peste 50 de clienti din Moldova!

14

Mai mult, noul crossover în scurt timp a reușit să obțină un șir de premii, precum:

  • Premiul Forumului Internațional de Design IF Design Award 2016 cu cea mai înaltă distincție la categoria “crossover compact”.
  • a devenit câștigătorul concursului Top Vehicle Picks pentru 2016 organizat de Asociația Americană de Automobile.
  • a primit calificativul maxim de cinci stele din partea Euro NCAP – organizaţie europeană independentă care evaluează nivelul de siguranţă oferit de autovehicule.
  • a primit de la IIHS Institutul pentru Asigurarea Siguranței Rutiere cea mai înaltă distincţie Top Safety Pick+ 2015.

15

Mai multe poze cu modelul Tucson le găsiți aici

Înfățișarea noului Tucson este un mixt europeano-american, inginerii de creație încercând să creeze un model care să satisfacă dorințele cât mai multor potențiali cumpărători.

Modelul se bucură în același timp atât de o ținută atletică, cât și de o eleganță care atrage cu siguranță cât mai multe priviri. Printre elementele care se fac remarcate putem aminti grila frontală hexagonală și blocurile optice care au fost reconcepute.

16

Mai multe detalii le găsiți aici

17

Mai multe detalii le găsiți aici

Noul Tucson excelează și la capitolul interior, habitaclul beneficiind de aportul unor modificări substanțiale și de ultimă generație. Nu în ultimul rând, viitorii șoferi și pasageri se vor putea bucura de un spațiu mai generos, lungimea acestuia mărindu-se cu 6.5 centimetri. Tucson se bucură de un succes bine meritat pe piața europeană, fiind vândut în peste 85.000 de exemplare în doar patru luni.

18

Tucson este noul nostru ambasador de brand, iar rezultatele înregistrate evidențiază acest aspect. Modelul a fost proiectat, dezvoltat și fabricat în regiune, consolidând nevoile clienților europeni”, a declarat Thomas A. Schmid, Chief Operating Officer al Hyundai Motor Europe.

19

Comandați un test drive chiar acum, sunând la numărul de telefon: 022 800 888.

Cmentariile sunt închise