Exclusiv: În Moldova revine un nou importator de automobile

Republica Moldova pare să fie interesantă în continuare pentru constructorii de automobile. În ciuda scăderii dramatice a vânzărilor de mașini noi, țara noastră continuă să fie interesantă și pentru alte mărci de automobile decât cele existente deja pe piață. Astfel, AutoBlog.MD a aflat în exclusivitate că în Moldova vor fi comercializate automobilele din marca SEAT, iar primele mașini deja se află pe teritoriul țării noastre.

Din informațiile pe care le avem, clienții din Moldova vor avea cces la întreaga gamă de modele SEAT disponibile pentru zona Europei de Est. În prezent, în țara noastră au ajuns primele exemplare SEAT Toledo și Ibiza, urmând ca mai târziu să ajungă și alte modele.

Cât privește compania care va importa modelele din gama SEAT, aceasta este compania Rumeon care în prezent este și importator oficial Audi și Volkswagen în Moldova. Informația a fost confirmată pentru AutoBlog.MD chiar de către conducerea companiei Rumeon. Din câte se pare, SEAT va ataca dur segmentul hacthbackurilor și break-urilor compacte și asta din cauza prețurilor care promit să fie foarte atractive.

AutoBlog.MD menționează că în trecut marca spaniolă de automobile SEAT a mai fost comercializată în Moldova, însă a renunțat mai apoi la piața din țara noastră. În prezent SEAT are la bază platforme, motoare, transmisii cât și tehnologii de origine Volkswagen.

Revenim în curând și cu alte informații despre noul importator.

 

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/