(foto) Au fost scoase la vânzare două hectare de pământ cu circa 340 de maşini pe ele

Două hectare de pământ, care sunt folosite în calitate de cimitir auto, au fost scoase la vânzare în Canada. Viitorul proprietar se va alege nu numai cu suprafaţa terestră, ci şi cu imobilele care sunt acolo, dar şi cu aproximativ 340 de maşini.

Pe acest teritoriu se vor găsi următoarele lucruri: o casă de locuit, un garaj cu o suprafaţă de 83 m2, un depozit cu o lungime de 111 metri, dar şi materiale de construcţii cu ajutorul cărora se mai poate construi o casă sau depozit cu o suprafaţă de 743 m2.

Vezi şi: (foto) Moldova: Maşini de colecție noi scoase la vânzare pe un site de anunţuri

Mai interesante sunt maşinile care stau parcate acolo de ceva vreme. În anunţ se spune că toate absolut vor fi vândute împreună cu pământul. Sunt circa 340 de maşini, iar preţul acestora variază între 500 şi 35.000 de dolari. Printre acestea se pot găsi mai multe exclusivităţi, dar care necesită investiţii pentru a fi readuse la starea de altă dată.

Anunţul de vânzare a fost postat de agenţia Century 21, iar în schimbul acestei “insule a comorilor” se cer un milion şi 450.000 de dolari canadieni sau puţin peste un milion de dolari.

Vezi şi: (foto) Milioane de euro pentru rugină? Iată cât se cere într-un anunţ pentru un ZIS

Cmentariile sunt închise