PARIS 2018: Noutăţile de la standul Dacia – Reportaj Video AutoBlog.MD

Dacia a venit ca acasă la Salonul Auto de la Paris, asta deoarece este parte a grupului francez Renault. Maşini noi nu a prezentat aici, însă a pregătit câteva noutăţi destul de importante, în mare parte unele care se referă la proaspătul Duster.

Trebuie să ştiţi că mai nou, Dacia a făcut destul loc sub capota lui Duster pentru a adopta noul motor pe benzină de 1.33 litri, ce va fi disponibil în două variaţii de putere. Maxim va putea produce 150 de CP şi 250 de Nm, ceea ce este o “reţetă” foarte interesantă.

Apropo, acelaşi motor este folosit deja de maşini ca Renault Kadjar faceliftNissan Qashqai facelift sau acelaşi Mercedes-Benz A-Class!

O altă veste, bombă am spune, în segmentul maşinilor de buget, este că până la sfârșitul acestui an, gama Dacia va dispune de o nouă versiune a sistemului Media Nav Evolution. Acesta nu numai că se mişcă mai repede prin meniuri, ci şi va suporta interfeţele Android Auto și Apple CarPlay, iar odată cu acestea vor putea fi accesate şi o mulţime de aplicaţii utile.

Vezi şi: (video) PARIS 2018: AutoBlog.MD este la Salonul Auto din capitala franceză! Ce am pregătit?

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA PARIS

Vezi toate detaliile despre maşinile găsite pe standul producătorului:

1. (video) PARIS 2018: Noutăţi de la Dacia – nou motor pentru Duster, sistem Media Nav Evolution, ediţie limitată Sandero Stepway şi altele

2. (foto) Dacia anunţă două motoare diesel noi pentru Duster, iar Sandero Stepway a devenit mai accesibil

3. (video) Dacia şi uzina de la Mioveni sărbătoresc 50 de ani de existență. Istoria mărcii

4. (video) Test Drive: Noua Dacia Duster 1.5 dCi 4×4

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise