(video) BBC a anunţat sezonul 25 aniversar al emisiunii Top Gear

BBC a publicat trailer-ul video al sezonului 25 al emisiunii Top Gear, care va apărea în această primăvară. Prezentatorii show-ului renumit în lumea auto vor rămâne aceiași – Matt LeBlanc, Chris Harris și Rory Reid.

În speranţa de a atinge culmile de altădată în materie de public şi audienţă, producătorii au decis să facă emisiunea mult mai vie prin diferite anventuri şi teste cu noile BMW M5, Alfa Romeo Stelvio, KIA Stinger, McLaren 720S, Honda Civic Type R, Lexus LC 500, Ford Mustang GT, Jaguar F-Type SVR, Chevrolet Corvette, etc.

În plus, într-un episod îl vom vedea şi pe renumitul pilot Ken Block, la volanul unui buggy, în rolul unui polițist. Filmulețul ne arată de asemenea curse pe motociclete și diverse tot-teren-uri.

Amintim că primul sezon al emisiunii Top Gear în format nou, după plecarea lui Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May, a fost prezentat în mai 2016. Atunci a fost implicat şi Chris Evans, care a fost criticat de fanii emisiunii, iar LeBlanc l-a acuzat de “grosolănie și atitudine rece” față de ceilalţi co-prezentatori. Drept rezultat, Evans a trebuit să părăsească Top Gear.

Vezi detalii: Ultima oră: Chris Evans a plecat de la Top Gear

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise